torstai 8. maaliskuuta 2012

Ryöväreitä liikkeellä!

Tänään oli pitkästä aikaa vuorossa tällainen "voi perse" -päivä. Kävin kesken työpäivän juttelemassa saman käytävän varrella olevien työkavereiden kanssa. No, huonetoverini seurasi vähän ajan kuluttua perässä, ja jäi rupattelemaan muutamaksi minuutiksi. Tämän enempää ei sitten tarvittukaan: kaveriltani oli jäänyt huoneemme ovi auki, ja juttelumme aikana joku oli kerennyt putsata lompakon ja puhelimen takkini taskusta (myös huonekaverin lompakko ja kännykän laturi oli putsattu). Myöhemmin eräs työkaveri feisbuukkasi ja kertoi nähneensä jonkun "pipopään" käytävällä, muttei tajunnut kiinnittää asiaan sen kummemmin huomiota. Yliopiston tilat ovat avoimia, ja siellä liikkuu paljon ihmisiä ihan oikeissakin asioissa, joten ei sitä jää katsomaan ihmisten perään, elleivät sitten ole aivan häiriintyneen oloisia.

Tällaista sattuu, ei auta jäädä sen kummemmin harmittelemaan. Eniten vaivaahan aiheutuu kaikkien korttien uusimisesta. Tänään ehdin hoitaa oikeastaan kaiken muun ajokorttihakemusta lukuun ottamatta - se on sitten huomisen hommia.

Jännä juttu, ettei tällä hetkellä enää edes kauheasti harmita. Minulta on vuosia sitten varastettu kännykkä, ja kerran taskuvaras vei lompakosta kaiken käteisen, joten ehkä tähän alkaa jo tottua. :) Voin sitä paitsi olla aivan varma siitä, että oma elämäni on tällaisista pienistä takaiskuista huolimatta paljon parempaa kuin herra Rosmolla, joka todennäköisesti käyttää puhelimen myynnistä saamansa rahat päivittäiseen huumeannokseensa.

Eikä rosvolla voi missään nimessä olla niin hauskaa kuin mitä minulla oli eilisellä iltalenkillä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti