lauantai 28. tammikuuta 2012

Missae mun aeaekkoeset on?

Terveisia Playa del Inglésista! Laiskurin napyttelee tata paivitysta hotellin nettikoneelta, jonka nappaimistoa saa takoa melkoisella voimalla, jotta ruudulle ilmestyy yhtaan mitaan. Lisaksi joudutte nyt valitettavasti tulemaan toimeen ilman a- ja o-pisteita, kun jostain syysta spaniardit eivat ole pitaneet tarpeellisena lisata skandeja nappaimistoihinsa.

Matka on mennyt tahan asti oikein rentouttavasti. Eilen lahdin heti aamiaisen jalkeen pitkalle kavelylenkille, joka lopulta venahti lahes kolmetuntiseksi. Lampoa, aurinkoa ja jonkinlaista meditaatiota - ihan taydellista! Tanaan on sitten ollut sateisempi paiva, joten olen viettanyt aikaa hotellihuoneessa viltin alla varjotellen ja Michael Palinin matkakertomuksia lukien. Palin on aivan vertaansa vailla oleva kirjoittaja - vahaeleisen hauska, humaani ja tarkkanakoinen. Olen viime vuosien lomillani lukenut aina joko hanen matkakertomuksiaan tai paivakirjojaan. Nyt on vuorossa Himalajan matkan kuvaus, ja seuraavana odottavat seikkailut Saharassa - lukiessa tulee melkoinen polte paasta itsekin nakemaan noita paikkoja!

Janna juttu muuten, etta eilen kavelylenkilla mielessa pyorivat lahinna tyoasiat. Eivat kuitenkaan pahalla tavalla, vaan jotenkin loysin sellaisen rauhan, jossa paasi hyvin miettimaan omaa tutkimusta. Tutkijan tyo on kuitenkn suurelta osin luovaa tyota, ja joskus on hyva antaa ajatusten lennella vapaasti sinne tanne - stressaavassa ymparistossa se ei vain oikein tahdo onnistua.

Nyt Laiskuri vetaytyy takaisin kirjan pariin ja toivoo huomiseksi parempaa saata! Mukavaa viikonloppua itse kullekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti