perjantai 18. tammikuuta 2013

Tammitunnelmia

Viime postauksesta on taas vierähtänyt jo melko tovi, mutta syykin siihen on hyvä. Olin nimittäin viimevuotiseen tapaan lomalla Kanarian auringossa, enkä jaksanut näpsytellä kuulumisia hotellin aulassa olevalta kolikkokoneelta. Loma tuli ihan oikeaan paikkaan, sillä syksy oli ollut tosi kiireinen. Eivät ne kiireet loman aikana mihinkään hävinneet, mutta irtiotto arjesta rentoutti, ja lämpö sekä varsinkin valo toivat paljon kaivattua lisäenergiaa!

Vaikka lomalla syödään ja juodaankin perinteisesti hyvin, Laiskuri onnistui myös tsemppaamaan ihan kiitettävästi. Kävin paria taukopäivää (ja matkustuspäiviä) lukuun ottamatta joka päivä vähintään 10 km kävelylenkillä. Useimmiten kiersin sellaisen n. 16 km lenkin, mikä syksyn toimettomuuden jälkeen (ja yli 20 asteen lämpötilassa) rasitti ihan kiitettävästi. Koipia ajatellen Inglésin laatoitetut kadut eivät olleet mitenkään ideaaleja, mutta onneksi minkäänlaista kremppaa ei tullut. Kaiken kaikkiaan laskin, että kahden viikon kävelysaldoksi tuli n. 155 km, joten eiköhän tuolla nyt ne pahimmat lomalihomiset saatu pois (housujeni vyö on samaa mieltä). :)

Kävelylenkit muistuttivat taas - ehkä jopa valitettavasti - siitä että Laiskuri on kesäliikkuja. Auringonpaisteessa ja lempeässä lämpötilassa on niiiiin paljon mukavampi tarpoa kuin jäätyneen sohjon keskellä! Harmi vaan, että niin kauan kun aikoo asua Suomessa, on painonhallinta aika mahdotonta, jos ei talveksi keksi jonkinlaista aherrusta.

Tämä aamu meni ihan luvan kanssa myöhäiseksi, mutta nyt on korkea aika lähteä jatkamaan arkista uurastusta. Ehkä vielä ensin kuitenkin viesti sulkis-kaverille, jos sitä vaikka pääsisi alkuviikosta taas lyömään palloa! :)

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä jatkoon! Sinulle on tunnustus blogissani :) http://projektifitness.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Oi, paljon kiitoksia! Oma projektisi näyttää onnistunee paljon Laiskuria paremmin - onneksi olkoon ja menestystä! :)

    VastaaPoista