torstai 20. joulukuuta 2012

Autoilun juhlaa

Huomenna Laiskurin pitää suhailla autolla ympäri kaupunkia ja viedä kukkatervehdyksiä erään yhdistyksen puolesta vanhoille mammoille. Tätä silmällä pitäen kävin sitten tänään tervehtimässä viikon verran parkissa seissyttä autoani. Olisi ehkä pitänyt käydä jo vähän aikaisemmin, sillä aura-autot olivat kasanneet ikkunoihin asti ulottuvat paksut lumipenkat auton ympärille! Puh, onneksi talkkari oli jättänyt sisäpihalle lumikolan, muuten olisi tullut itku silmään. :) Kolatenkin auton putsaamiseen meni reilu tunti, joten nyt on taas ihan urheilullinen olo! Harmi, etten tajunnut ottaa sykemittaria mukaan, sillä olisi ollut ihan mielenkiintoista nähdä, kuinka kuormittavaa tuollainen lumenluonti oikeastaan onkaan. Nettitietojen mukaan lumityöt kuluttavat energiaa enemmän kuin esim. sauvakävely, joten ihan kevyestä hommasta ei ole kyse.

Huomenna pitäisi myös vihdoin käydä joululahjaostoksilla. Hirvittää jo etukäteen se hillitön ryysis! Mutta kummilapsille täytyy löytää jotain kivaa, ja perheenjäsenillekin on jotain ostettava. Tällä hetkellä päässä ei oikein vielä raksuta, mitä kullekin ostaisi, mutta ehkä jokin kuvakirja voisi ainakin kummitytölle olla ihan ookoo lahja (1 v. 8 kk.). Vanhemmatkin alkavat ikääntyä sen verran hyvää vauhtia, että heillekin voi kohta taas ostaa kuvakirjoja. ;)

Joulu tuntuu tänä vuonna tulevan vähän liian aikaisin. Yllättävää, sillä yleensä olen tässä vaiheessa jo aivan kyllästynyt töihin. Nyt kuitenkin pitäisi saada vielä kaikenlaista tehtyä ennen vuoden vaihtumista, eikä itse asiassa kauheasti edes väsytä. Näin sinkulle joulu ei muutenkaan tuo samanlaista juhlatunnelmaa kuin perheellisille/seurusteleville, joten aika vähäeleisesti menevät Laiskurin juhlapyhät.

Oikein rauhallista joulua kaikille, jos en nyt innostu kirjoittamaan vielä ennen aattoa! Nauttikaa rauhasta, levätkää ja olkaa iloisin mielin! :)

3 kommenttia:

  1. Oliko joulusi rauhallinen ja virkistävä! :)

    Kysyy nimimerkki "suklaaähkystä toipuva"

    VastaaPoista
  2. Kaneli! Missä olet luurannut? Et ainakaan samassa piilossa Laiskurin kanssa! :)

    Joulu meni mukavasti, eikä suklaaähky ollut ihan niin paha kuin ennalta olin ajatellut! Mukavaa alkavaa vuotta, älä palellu ulkona! :)

    VastaaPoista