perjantai 1. helmikuuta 2013

Hyvää fiilistä

Laiskurin viikonloppu on aika tavanomaisen työviikon jälkeen hiljalleen alkamassa. Vaikka puuhaa on riittänyt ihan jaettavaksi asti, on viikko ollut kaikin puolin oikein kiva! Ainoa pieni murhe oli eilen, kun isäni oli pikkaisen huonossa kunnossa (en tiedä mistä johtui), mutta ilmeisesti tänään on ollut jo parempi päivä. Silti aika pöh-juttu. Olisi kuitenkin paljon mukavampi niin, että aika pysähtyisi omien vanhempien kohdalla, ja ikääntymisen vaivat eivät heitä koettelisi. Mutta tällaista elämä on, ei voi mitään.

Liikunnan ja ravinnon puolesta on sitten mennytkin paremmin kuin aikoihin! Kävelyprojektin aloittaminen on tuonut ihan uudenlaista ryhtiä iltoihin, ja ainakin vielä lenkeillä on jaksanut käydä oikein hyvin (olisihan se toisaalta aika huolestuttavaa ja melko noloakin, jos nyt jo kyllästyttäisi...) Kävelypäiviä on tullut jo tähän mennessä kasaan kolme, joten jos vaikka sunnuntaina kävisi vielä kerran ulkoilemassa, olisi viikkotavoite (4 lenkkiä) kasassa. Vappuun mennessä pitäisi vielä 45 lenkkiä keretä tekemään...

Sulkapalloakin kävimme taas hutkimassa eilen (Laiskuri pesi kaverinsa erälukemin 4-1). Kerroin kaverillekin kävelyprojektista, johon tämä totesi kannustavasti: "Kuitenkin sä kävelet sitten vikalla viikolla 12 lenkkiä." :) Voihan se niinkin mennä, mutta toivotaan nyt kuitenkin, että tavoitteeseen päästäisiin mahdollisimman tasaisella tahdilla. Sulkkiksesta jäi taas kerran ihan mahtava fiilis, ja vielä tänään ovat varsinkin pohje- ja pakaralihakset muistuttaneet olemassaolostaan. Tosi hauskaa, että kaverin jalka kestää taas pomppimisen, sillä ehdin syksyllä jo kovasti kaivata säännöllisiä pelejämme!

Ruokailut ovat tosiaan sujuneet todella mallikkasti koko viikon ajan - jopa niin hyvin, että tänään oli kiristettävä vyötä yhdellä pykälällä. Huomenna ajattelin näpäyttää elimistöä vähän runsaammalla ruoka-annoksella, jottei se menisi vahingossakaan säästöliekille. Arvelen tosin lähes jokapäiväisen liikunnan pitävän aineenvaihdunnan käynnissä, mutta piristäähän se pieni karkkipäivä mieltäkin!

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä niin suklapallopeli ja iltakävelytkin kuin tarve kiristää vyötä. Helposti pääset tavoitteeseen. Ähäkutti sulkkiskaverillesi. :)

  Jatkukoon kaikki hienosti ja voikoon isäsikin paremmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sukla(a)pallo=sulkapallo :D

   Poista
  2. Aika hieno freudilainen lipsautus! :D Kiitos toivotuksista! :)

   Poista
  3. Nolostuttaisi, jos osaisin tuollaisesta nolostua. :)

   Poista