sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Tauti jatkuu

Laiskurin viime viikot ovat menneet täysin päin peffaa. Influenssa vaikutti jo parantuvan viikko sitten (kahden viikon sairastelun jälkeen), mutta kuinkas kävikään: menin keskiviikkona optimistisesti kävelylle, ja jonkinlainen jälkitautihan siitä pamahti. Nyt on kurkku ollut muutaman päivän tosi kipeä, tosin tänään ehkä pikkaisen vähemmän kuin eilen, ja liikuntatauko vain jatkuu jatkumistaan.

Ei ehkä ollut järkevää lähteä ulkoilemaan oireiden vielä ollessa päällä, mutta olo tuntui oikeasti aika hyvältä, ja kaiken lisäksi kävelin tosi rauhallista tahtia. Nyt harmittaa todella, että liikkumaan ei taida olla mitään asiaa ensi viikollakaan. Sekin harmittaa, että olimme saaneet sulkkis-kaverini kanssa aikaiseksi hyvän viikkorytmin, ja nyt on molempien sairastelun takia tullut jo kuukauden tauko peleihin. Erityisen ikävää sairastelu on kuitenkin kävelyhaasteen kannalta, sillä hyvin alkanut tavoite näyttää nyt taudin takia tosi vaikealta saavuttaa. Mutta tsempata voi aina, kunhan vain pääsisi edes ulkoilemaan!

Eli tylsää kuuluu Laiskurille, mutta minkäs teet. Pöpöjä ja basilleja kun ei voi vain käskeä pois!

7 kommenttia:

 1. Tyhmä tauti. Täällä potee toinen tautinen. Muutun sairastaessa kamalan kiukkuiseksi, joten toivottamasti sekä oma tautini että myös sinun tautisi menee pian ohi, niin ei tarvitse kiukutella muidenkaan puolesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyhmä tauti, indeed! Toivottavasti oma pöpösi paranee pian, itselläkin alkaa ärsy-mittari mennä vähitellen punaisen puolelle. :)

   Poista
 2. Joko (jälki)tauti hellittää? Toivon!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Nyt jo olen, mutta utelusi aikaan taisi juuri olla vatsapöpö päällä! On ollut yhtä sairastelua tämä kevät, mutta vihdoin on kaikki taas ok (kop-kop)! :)

   Poista