lauantai 3. elokuuta 2013

Työviikko

Laiskurin viikko on pyörähtänyt pitkälti töiden merkeissä. Yksi artikkeli on aiheuttanut paljon enemmän päänvaivaa kuin olisi ollut suotavaa, joten ihan tosissaan on saanut aivotöitä tehdä. Vastapainoksi sitten kroppa on aika suorasukaisesti ilmoittanut, että lomaviikon ylettömän golffauksen johdosta on parempi pitää taukoa - niinpä olenkin keskittynyt tällä viikolla syömään järkevästi ja jättänyt liikunnan kokonaan väliin. Ratkaisu on tuntunut hyvältä, ja ruokarytmi on pysynyt oikein sopivana.

Tänään menin ensimmäistä kertaa viikkoon rauhalliselle kävelylenkille. Tuntui suoraan sanottuna siltä, että liikuntataukoa olisi ollut hyvä jatkaa vielä muutama päivä, sillä koivet olivat vieläkin yllättävän rasittuneet. Hieman ihmetyttää, sillä edellisestä golf-kierroksesta on jo viikko aikaa, mutta tällaista tämä on. Kun ei enää ole ihan nuori, niin tavallista rankempi urheilukuuri vaatii pitkän palautumisajan. Muistan lukeneeni muutama vuosi sitten Teemu Selänteen haastattelusta, kuinka hän reiluna parikymppisenä naureskeli oman NHL-joukkueensa veteraanipelaajille, jotka venyttelivät aina pitkään ja tunnollisesti ennen ottelua ja sen jälkeen. Täytettyään kolmekymmentä ei Teemua kuulemma enää kauheasti naurattanut... Rapistumista, sitä se on! :)

Huomenna on viikon ainoa varsinainen vapaapäivä. Ohjelmassa piti olla aamuinen golf-kierros, mutta nähtävästi kierroksia tuleekin kaksi. Vähän hirvittää, sillä koivet protestoivat jo tänään sen verran rankasti, että iltakierroksen jälkeen voi olla luvassa melkoista vanhus-kävelyä... Mutta kiva päästä taas hutkimaan palloa! Työviikosta on tulossa taas intensiivinen, joten pieni breikki tekee hyvää. Ensi viikonloppuna on ohjelmassa myös kaverin polttarit, ja niissäkin riittää vielä järjestelemistä... Mutta eiköhän se siitä - ensi kertaan Laiskurin luolasta!

2 kommenttia:

  1. Eli urheiluhulluutesi jatkui lomaviikollakin! ;) Pidä koipiraasusi kunnossa ja muista venytellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kun... ei sitä nyt lomalla malta ihan joutenkaan olla! Ja yhä olet itse se urheiluhullu! :D

      Poista