tiistai 30. heinäkuuta 2013

Lomaltapaluu

Laiskurin blogihiljaisuus rikkoutuu taas. Tällä kerralla syy hiljaisuuteen oli kesän ainoa lomaviikko, joka vierähti kaverin mökillä täysin ilman nettiä. Täytyy sanoa, että elämä ilman sähköpostia, Facebookia ynnä muita ei tehnyt lainkaan tiukkaa! Ihmetellä täytyy, miksi esim. FB:ssä tulee käytyä niin monta kertaa päivässä, vaikka ilmankin pärjää vallan mainiosti. Ei sikäli, että välttämättä haluaisin pärjätä, mutta kuitenkin. :)

Lomaviikko vierähti erittäin nopeasti hyvässä seurassa ja mukavan tekemisen merkeissä. Kyseessä on hyvin perinteinen reissu, sillä ensimmäisen kerran teimme vastaavan matkan jo kahdeksan vuotta sitten. Ohjelma reissulla on pysynyt täysin muuttumattomana: golfia, grillausta, saunomista, uimista, filosofointia, vähemmän filosofisia juttuja, pokeria ja Trivial Pursuitia. :) Golfkierroksia kertyi viikon aikana yhteensä seitsemän. Yhtenä päivänä pelasimme kaksi kierrosta, ja yksi päivä oli ihan suosiolla lepopäivä. Pelit menivät yllättävänkin kivasti (keskiarvo n. 98 lyöntiä), ja ennen kaikkea oli mukava päästä pelaamaan sellaisilla kentillä, joissa ei tule käytyä kuin ehkä kerran kesässä. Lähinnä pelasimme Salon seudun kenttiä ja kauimmillaan eksyimme Paraisille Archipelagia Golfiin.

Runsas liikunta piti huolen siitä, että pahempaa repsahdusta ei painonhallintaan päässyt tapahtumaan, ja hyvä niin. Iltaisin en edes yrittänyt katsoa sen kummemmin, mitä suuhuni pistin, ja kesän grillimakkara-kiintiö tulikin aivan varmasti täyteen. Toisaalta sitten menimme joka ilta verrattain aikaisin nukkumaan, minkä ansiosta sekä ruoka- että (varsinkin) juomapuoli pysyivät hyvinkin kohtuuden rajoissa.

Eilen yritin jo päästä käsiksi normaaliin arkiliikuntaan sulkapallon muodossa. Ikävä kyllä olimme ehtineet kaverini kanssa lämmitellä vasta muutaman minuutin, kun hänen nilkkansa muljahti. Tuskin siinä mitään yliojentumista pahempaa sattui, mutta peli jäi tällä kertaa siihen. Nyt täytyy vain toivoa, että vamma ei ole pitkäaikainen, sillä molemmilla kiiluu silmissä jo uusi yritys ensi viikolla! :)

Sulkapallon keskeytyminen saattoi olla ihan hyvästäkin, sillä tänään on jaloissa tuntunut aika raskaalta. Ajattelinkin pitää huomisen vielä taukoa ja katsoa sitten torstaina, josko rauhallinen lenkki piristäisi fiilistä. Arki on kuitenkin taas alkanut, ja rutiineihin on erittäin mukava päästä taas käsiksi!

P.S. Korva- ja kurkkutulehdus ovat nyt onnellisesti takanapäin, jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti