tiistai 27. syyskuuta 2011

Palauttava lenkki

Päivän tavoite täyttyi taas komeasti - ehdin virkistävälle lenkille illan pimeyteen! Sääret tuntuivat vielä hieman väsyneiltä eilisen pinkomisen jälkeen, joten otin tänään todella rauhallisesti (7,2 km, 54m51s, keskisyke 149, keskivauhti 7m37s/km). Ja mukavastihan jalat tuntuivatkin vertyvän pienen hölkkäämisen jälkeen! Ilta oli todella kaunis; lämpöä oli n. 14-15 astetta, joten T-paidassa tarkeni hyvin. Oli muuten mielenkiintoista verrata tämänpäiväistä lenkkivauhtia eiliseen: totesin, että tänään minulla oli vielä reilu kilometri jäljellä, kun eilen olin jo maalissa! Minuutit tuntuvat juostessa jotenkin aika abstrakteilta, joten tämä havainnollisti ainakin itselleni konkreettisesti, minkälainen ero syntyy, kun jokaiseen kilometriin käyttää reilun minuutin enemmän aikaa.

Ilmeisesti syksy on saanut muutkin lenkkeilijät ulos koloistaan! Eiliseen tapaan Laiskuria alettiin jahdata kesken kierroksen, mutta tällä kerralla metsästäjä meni onneksi ripeästi ohitse (ei olisi tarvinnut, oli aika sutjakka neito). Kaikesta päätellen Laiskurinmetsästyskausi on kuitenkin alkanut! Tämä ei haittaa: syksyn tullen Laiskuri pinkoo entistä nopeammin pakoon!


Laiskurin kuvankäsittelytaitoja ihaillaan laajalti.


On muuten pakko suositella hyvää kahvilaa Myyrmannissa (jossa kävin tänään menestyksekkäästi hakemassa alennuksen pois niistä eilisistä vaatteista). Ostoskeskuksen kakkoskerroksessa on paikka nimeltä "Kulmakonditoria", josta saa aivan taivaallista kana-mozzarella-sämpylää! Täydellinen curryn ja pippurin avioliitto, jonka täydentää erinomainen talon kahvi! Miljöö ei ole mitenkään erityisen fantsu, mutta ruokapuoli näytti pelaavan ja myös makeat leivonnaiset saivat Laiskurin kuolaamaan kuin Pavlovin koira.

Huomenna työkiireet alkavat painaa entistäkin pahemmin. Yritän kuitenkin ehtiä illalla kuntonyrkkeilyyn, koska perjantai ja lauantai ovat ihan varmasti taukopäiviä liikunnasta - todennäköisesti torstaikin... Epäreilua, miten työt haittaavat harrastuksia! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti