maanantai 17. syyskuuta 2012

Maanantaikävely

Flunssa pitää vieläkin Laiskuria otteessaan, mutta pientä edistymistä on sentään tapahtunut. Lauantaina jaksoin lähteä golfia pelaamaan, ja tänään (tehtyäni lyhyen työpäivän) kävin puolentoista tunnin kävelylenkillä. Oli kyllä aivan upea sää kävellä! Pikkaisen tosin harmitti se, että juoksuaskelia ei oikein uskaltanut ottaa... Mutta ero viikon takaiseen oli aika selvä: viikko sitten sykkeet olivat kävelyn aikana n. 20 pykälää normaalia korkeammalla, kun taas tänään liikuttiin jo melkein oikeissa lukemissa (n. 7-8 lyöntiä normitasoa ylempänä). Ehkäpä loppuviikosta tai viikonloppuna pääsisi taas juoksun makuun? Toivotaan ainakin. :)

Muuten viikonloppu oli todella rentouttava. Golfin lisäksi ei ollut mitään kummempaa menoa, ja tuntui tosi hyvältä olla vain kotona omassa rauhassa. Alkoi jopa tuntua siltä, että stressintäyteisen elokuun jäljiltä voisi vihdoinkin päästä takaisin normaalirytmiin: mitään herkkuja ei tehnyt mieli, ja ajatuksetkin livahtivat usein juoksupolkujen suuntaan. Juoksuilmoja olisi jäljellä vielä (toivottavasti) vaikka kuinka, joten kunhan tauti talttuu, olisi hyvää aikaa saada kuntoa kohotettua ennen talven tuloa.

Hyvä ystäväni kertoi muuten tähtäävänsä ensi kesänä maratonille. Hetken aikaa mielessä kävi ajatus siitä, että miksen minäkin? Maraton olisi kiva joskus kokea ihan vain elämyksenä, mutta nyt taidan kuitenkin tähdätä ensi vuonna (toiselle) puolikkaalle aikaa parantamaan. Sitä ennen täytyy kuitenkin saada kunto kohdilleen, joten hus pois flunssa!

4 kommenttia:

 1. Tervehdys, Laiskuri, ja suurkiitos sympaattisesta blogistasi, jonka löysin vasta tänään! Saan tästä roimasti pontta omalle orastavalle juoksuharrastukselleni. Mukavaa, mukavaa..! Pikaista paranemista flunssan ikeestä!

  VastaaPoista
 2. Hei Optimisti, ja kiitos itsellesi kauniista sanoistasi! Tsemppiä myös omiin juoksuihisi - nyt on aivan unelmasäät mennä lenkille! :)

  VastaaPoista
 3. Puolikkaallekin tähtääminen kuulostaa hyvältä, samoin kuin ajan parantamistavoite. :)

  Jospa flunssa on jo voitettu ja pääset juoksupoluille. Näillä säillä kulkee juokseminen mukavasti, joten toivokaamme syksyn jatkuvan hyväsäisenä.

  Leppoista normiarjen jatkumista sopivine haasteineen!

  VastaaPoista
 4. Juu, tuskin koivet kestävät vielä tässä vaiheessa maratonia. :) Pieni tukkoisuus vaivaa yhä, mutta ehkä se siitä... Kävelylenkit toimivat toistaiseksi juoksun korvikkeena. :)

  VastaaPoista