perjantai 14. syyskuuta 2012

Kipeänä

Blogihiljaisuutta on nyt takana jo melkoisen pitkä aika, ja syy siihen on tosi tylsä. Olen ollut viimeiset puolitoista viikkoa inhottavassa "melkein-flunssassa", joka on estänyt liikkumisen täysin. Vaikka pari kertaa olen lenkillä ja golfkentällä käynytkin, ei yleiskunto nyt kerta kaikkiaan salli järjestelmällistä treenaamista, mikä on suoraan sanottuna syvältä. :( Kokeilin pari päivää sitten käydä kävelylenkillä, mutta sekin tuntui olevan liikaa - syke kohosi välittömästi hölkkälukemiin, ja suunniteltu parin tunnin lenkki vaihtui kolmen vartin tuskaiseksi mateluksi.

Ikävä kyllä minulla on ollut tapana saalistaa kaikki liikkeellä olevat flunssat hyvin tehokkaasti. Kaiken lisäksi tällainen pitkittynyt tauti on ollut myös valitettavan yleistä. Olisi paljon helpompaa olla kunnolla kipeänä muutama päivä ja sitten toipua, mutta kun tauti iskee puolivaloilla, ei ole oikein mitään tehtävissä. Pöh!

Tylsä päivitys, mutta minkäs teet. Menohalut olisivat kovat, mutta nyt ei auta kuin toivoa, että tauti hellittäisi.

2 kommenttia:

  1. Paranemisia! Muakin on flunssa vaivannut, ja itseasiassa kirjoitinkin tänään postauksen toipumisesta jos kiinnostaa käydä lukemassa http://inmotionblogi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos! Olohan on ihan "kohtalainen", mutta juuri tarpeeksi huono, ettei oikein pysty juoksemaan (tai siinä ei ainakaan ole mitään järkeä)... Nopeaa toipumista myös sinulle! :)

    VastaaPoista