sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Jotakin lenkkiä etäisesti muistuttavaa

On taas aika rikkoa flunssan aiheuttama blogihiljaisuus! Aivan liikkumattomana ei Laiskuri kuitenkaan ole ollut. Menneen puolentoista viikon aikana olen käynyt muutaman kerran kävelemässä ja kolme kertaa golfkentälläkin. Ihmeen pitkään flunssa/mikälie tulehdus kuitenkin kesti, ja vasta nyt viikonloppuna on ollut taas normaali olo. Sen kunniaksi lähdinkin tänään toivorikkaana Paloheinään, aikomuksena juosta 7,3 km lenkki.

Säähän oli tänään aivan uskomattoman hieno, ja oli jälleen kerran ilo olla Keskuspuiston kauniissa maisemissa! Valitettavasti kintut olivat sitä mieltä, että "hiljaa hyvä tulee". Niinpä jo puolentoista kilometrin kohdalla penikat huusivat hoosiannaa niin pahasti, että oli pakko jäädä vähäksi aikaa venyttelemään. Sama toistui vielä pariin kertaan, joten loppujen lopuksi juoksin matkasta vain viitisen kilometriä, ja loput tulin kävellen. Mutta ei niin huonoa, ettei jotain hyvääkin - viimeiset kaksi kilometriä tuntuivat todella hyviltä niin jalkojen kuin hengityksenkin puolesta! Kyllä se tästä, kunhan taas pääsee kolmesti viikossa hölkkäämään!

Huomenna Laiskuri on pitkästä aikaa opiskelijan roolissa. Alkamassa on yliopistopedagogiikan kurssi, joka toivottavasti osoittautuu mielekkääksi (hieman pelkään kyllä pahinta...) Moni kollegoista on tuon kurssin jo käynyt, ja alkoi vähän tuntua siltä, että jos sitä ei itse nyt käy, on jatkossa huonommassa asemassa, kun työpaikkoja täytetään... Itse olen sitä mieltä, että opettaminen on (hyvässä ja pahassa) niin pitkälti persoonakysymys, että pedagogisella koulutuksella ei kenestäkään taiota huippu-opettajaa. Mutta saas nyt nähdä, toivottavasti lievän nihkeä ennakkoasenteeni on aivan väärä. :)

Nyt voisi keskittyä Novelle-pullon tyhjentämiseen, ja sitten kutsuvatkin jo unet. Mukavaa alkavaa viikkoa itse kullekin!

7 kommenttia:

 1. Voihan kinttu. :/

  Mukavia opiskeluja ja parempaa onnea juoksuillesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! :) Ei tuo nyt niin paha juttu ollut, pääsin sentään pienen tauon jälkeen aina uudestaan juoksemaan - optimistinen olo jäi!

   Poista
  2. No kiva! :)

   Unohdetaan siis tuo voihan kinttu -lausahdukseni. ;)

   Poista
  3. Kyllä kinttuja saa aina lempeästi manata, eivät ne niin herkät ole! :)

   Poista
 2. Minkä takia laiskuri ei ole kirjoitellut pitkään aikaa? :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska Laiskuri on kelvoton lurjus! :( Mutta tämä lurjus yrittää nyt parantaa tapansa. :)

   Poista