maanantai 1. heinäkuuta 2013

Viikon aloitus

Laiskurin kiireetön maanantai-aamu alkaa olla finaalissa, mutta vielä on sen verran kahvia jäljellä, että ehtii jotain tännekin kirjoittaa. :)

Viime viikko oli liikunnan suhteen ehkä kesän paras. Mieli oli koko ajan virkeä ja motivoitunut, ja kaksi juoksulenkkiä kruunasivat hyvän fiiliksen! Kävin siis myös lauantaina lenkillä (7,2 km, 7:30/km), vaikka jalat (varsinkin reidet) olivat tosi väsyneet. Mutta väsymyksestä viis, kun penikat eivät tälläkään kertaa vaivanneet! Luulen, että suurin syy jalkojen hyvinvointiin on kengissä: juoksin taas vanhat lenkkarit jalassa, eikä minkäänlaisia ongelmia tullut. Vaikka viime vuonna juoksinkin uusilla tossuilla, voi olla, että niissä on silti jotain, mikä ei koivilleni sovi. Harmi sinänsä, sillä muuten ne tuntuvat tosi hyviltä jaloissa, ja paksun pohjansa ansiosta ovat hieman armeliaammat myös polville. Lisäksi vanhoilla kengillä on menty jo niin monta sataa kilometriä, että eivät nekään loputtomiin enää kestä.

Tänään olisi kaikkein viisainta pitää välipäivä, sillä viime viikolla vain keskiviikkona en tehnyt mitään liikunnallista. Mieli kuitenkin taitaa vetää ainakin kävelylle, sillä tällaisella ilmalla olisi vain tosi sääli levätä. :) Huomenna on sitten sulkis-ilta, ja perjantaiksi on alustavasti sovittu golfia. Torstai saattaa mennä työkaverin kanssa seurustellessa, joten olkoon se sitten taukopäivä.

Nyt taitaa olla viisainta yrittää saada työt kunnolla käyntiin. Mieli tosin on jo illassa ja Paloheinän hiekkateissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti