lauantai 21. huhtikuuta 2012

Tilannekatsaus

Laiskuri on pitänyt nyt jonkin aikaa yllä blogihiljaisuutta. Syynä tähän on yksinkertaisesti se, että työkiireet ovat vieneet lähes kaiken ajan ja huomion. Sain eilen vihdoin valmiiksi väitöskirjaani kuuluvan artikkelin, kunnes huomasin, että se on aivan liian pitkä: lehti, johon aion lähettää sen julkaistavaksi, ottaa vastaan korkeintaan 10000 sanan juttuja, kun taas Laiskuri oli kalkattanut lähes 16000 sanaa! Olisihan tuon voinut ehkä selvittää etukäteenkin... Joka tapauksessa tämä tarkoittaa sitä, että vapaa viikonloppu vaihtui taas kerran töiksi. Yhyy!

Työstressin aiheuttamaa pientä kireyttä ei ole mitenkään helpottanut kevään tuskallisen hidas saapuminen. Golfkentät ovat onneksi alkaneet avautua (hyvähyvä!), mutta juoksupolut eivät taida olla hölkkäkunnossa ihan vielä. Meinasin itse asiassa yksi ilta käydä katsomassa, miltä Paloheinässä näyttää, mutta en sitten ehtinytkään. Vaikka arvaahan sen, että puiden varjostamat tiet eivät ihan heti sula, varsinkaan, kun tähän asti on ollut yöpakkasia.

Nyt on kuitenkin suhteellisen hyvä tilanne. Säät ovat lämpiämässä, ja pahimmat työkiireet helpottavat toivottavasti parissa viikossa. Opetuskin loppuu vappuna, joten sen jälkeen ei enää tarvitse valmistella luentoja! Näillä näkymin Laiskurin juoksukausi alkaa siis toukokuun alussa. Viime vuonna aloitin juoksukuurin vasta elokuun loppupuolella, joten hyvältä näyttää!

4 kommenttia:

  1. Hyvä Sinä että artsu tulossa kokoon! Pituusrajat ovat ärsyttäviä mutta kyllä se juttu vaan usein paranee siitä viimeisestä veistelystä, oma kokemus on ainakin tää... Mutta kurjaa että täytyy töitä tehdä viikonloppuna. Minulla on samankaltainen tilanne kuin sulla - odotan työsuman purkautumista, opetusten loppumista ja suotuisampaa aikaa lenkkeilylle. Kevätfiilistä sulle.

    VastaaPoista
  2. Näinhän se on, alkaa vain vähitellen olla tuota artsua mitta täynnä. ;) Mukavaa kevätfiilistä sinullekin! Eiköhän tuonne metsän siimekseen taas kohta päästä. :)

    VastaaPoista
  3. Paloheinässä en ole käynyt, mutta Maunulan ja vähän Pirkkolan metiköissä olen juoksennellut ja niissä ainakin saa juosta jo ihan hiekalla. Ihan hyvät on juoksukelit, mene vaan! :)

    VastaaPoista
  4. Ihan totta? En olisi uskonut - KIITOS tiedosta, Lina! :)

    VastaaPoista