perjantai 6. huhtikuuta 2012

Flunssaviikko

Niin kuin vähän viime kerralla pelkäsinkin, flunssa iski sitten viikonlopun aikana. Onneksi ehdimme ennen kurkkukivun yltymistä viettää mukavan mökki-illan lauantaina, mutta sunnuntai-aamusta lähtien on olo ollut aika vaisu. Ikävä kyllä töistä ei ole voinut luistaa, joten lepäämisen kanssa on ollut vähän niin ja näin. Liikkumaan ei ole ollut mitään asiaa, ja ruokailutkin ovat menneet enemmän tai vähemmän satunnaisesti pieleen - pöh!

Toisaalta olen kyllä myös aika tyytyväinen siihen, että tauti iski nyt, kun ei ole paras juoksukausi meneillään. Takatalvesta huolimatta elättelen toiveita siitä, että muutaman viikon päästä maa olisi jo sen verran sula, että hiekallekin pääsisi juoksemaan - terveenä! Onkin aika kärsimätön olo, sillä minun on niin paljon helpompi elää terveellisesti silloin, kun liikuntaolosuhteet ovat kunnossa. Jos liikkumaan ei pääse, on paljon hankalampaa pitää yllä itsekuria syömisen suhteen. Outoa, ja varmastikin osoitus jonkinlaisesta riippuvuus-käyttäytymisestä...

Saimme parin ystävän kanssa lyötyä lukkoon myös Laiskurin ainoan virallisen kesälomapätkän! Meillä on ollut jo muutaman vuoden ajan tapana lähteä viikoksi kaverin mökille, josta teemme sitten joka päivä reissun jollekin golfkentälle. Nyt päätimme lähteä golf-lomalle heti juhannuksen jälkeen, ja tällä kertaa matka kestää kymmenen päivää. Tällaisessa lomassa on se hyvä puoli, että kierros golfia päivässä kuluttaa aika mukavasti edellisen illan grillilihat ja saunaoluet, joten paino ei loman aikana pääse juurikaan nousemaan (ei se kyllä laskekaan). Ennen lomaa pitäisi saada juoksukunto kuitenkin jo lupaavaksi, joten kesä, et viitsisi jo tulla? :)

2 kommenttia:

  1. Tuttu kuvio tuo että flunssan kanssa helposti ottaa takapakin monessa asiassa johon on "arkena" helpompi sitoutua. Ole silti kiltti itsellesi! :-) Lepoa ja parempaa vointia. Lumi kyllä sulaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Iloinen iloisesta viestistäsi! Kesä tosiaan on onneksi tulossa, tosin harmillisen hitaasti... :)

      Poista