keskiviikko 8. elokuuta 2012

Kiirettä pitää

Viime torstain puolikkaan jälkeen on ollut melkoista hulabaloota. Työt tulevat korvista ulos, ja sosiaalisia velvoitteitakin on ollut pakko hoitaa. Sama meno jatkuu koko viikon, joten hengähtää ei valitettavasti ehdi...

Hyvä uutinen on kuitenkin se, että koivet eivät suuttuneet ihan mahdottomasti viime torstaina juostusta puolikkaasta! Heti lauantaina pystyin kiertämään 7,3 km lenkin (6:37/km), minkä lisäksi sunnuntaina ja tiistaina pelasin golfia ilman suurempia ongelmia. Pikkaisen kävellessä huomaa, että sääret ovat juoksusta rasittuneet, mutta ehkä suurin särky on sittenkin aiheutunut parista varpaankynnestä, jotka syystä tai toisesta vihoittelevat vieläkin. Loppujen lopuksi selvisin rasituksesta kuitenkin aika vähällä, ja jos tänään ehtisi lenkille, voisi helposti juosta ainakin kympin.

Mutta lenkille ei valitettavasti ole tänään asiaa. Eikä huomenna tai ylihuomennakaan. :( Tänään Laiskurin illan vie opetus, huomenna taas on hyysättävä Sveitsistä vierailulla olevaa kaveria, ja perjantaina on vuorossa ilta lapsuudenystävien kanssa. Näinhän se elämä tuntuu aina menevän: kaikki tapahtuu samaan aikaan. Laiskurin liikuntatoiveet keskittyvätkin lauantaille ja sunnuntaille, toivottavasti toiveet myös täyttyvät!

3 kommenttia:

  1. Nyt on siis kinttuvaivat lopullisesti ohitse, onhan sitä odotettukin tovi, ja juoksut sujuvat kuin itsestään. Jeeee!

    Koitahan selvitä tämän viikon kiireistä ja viikonloppuna sitten liikkua ja levätä! Jospa vältyt kynsi-irtoamisilta, toisin kuin eräät! :)

    VastaaPoista
  2. Saas nähdä, kuinka lopullisesti, täytyy olla aika varovainen tuollaisissa lausunnoissa! :D Kynnet eivät vielä ole irronneet, joten ehkäpä tuolta riemulta selvitään. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta sekin! Iloitaan silti, kun on sen aika ja surraan sitten, jos on tarvetta. :)

      Rentouttavaa viikonloppua!

      Poista