torstai 30. elokuuta 2012

Syyskauden avaus

Viikko on mennyt pitkälti konferenssista palautuessa. Töissä olen kyllä ollut joka päivä (ei oikein ehdi olla poiskaan), mutta iltaisin on iskenyt aina kauhea väsymys, ja parina iltana olenkin nukkunut pitkät päikkärit työpäivän päätteeksi. Tänään oli oikeastaan ensimmäinen vähän normaalimpi päivä, ja ehdin jopa käymään tauon jälkeen lenkilläkin!

On se aina yhtä suuri shokki, kuinka pahalta juoksemisen aloittaminen tuntuu, vaikka taukoa ei ole ollut kuin kuukausi. Vaikka kuinka menin hissukseen, tuntui varsinkin pohkeissa suht pahalta, mutta sisukkaasti jaksoin normilenkkini (7,3 km) loppuun saakka! Tärkeää oli kuitenkin saada taas peli avatuksi syksyn osalta. Lenkkisääthän ovat ihan loistavat juuri nyt, ja tavoitteena on käydä tällä viikolla vielä kahdesti juoksemassa.

Nyt on lenkin jäljiltä olo mukavan raukea, suorastaan uninen. Taidankin jo siirtyä iltapalan valmistukseen, sillä uni taitaa kutsua tänään aikaisin. Tällaiset lyhyet kuulumiset siis tällä kertaa, katsotaan taas viikonloppuna, miten koivet kestävät! :)

2 kommenttia:

  1. Arjessa siis, normissa kaikessa - hienoa! :)

    Rentouttavaa viikonloppua ja keveitä juoksuaskelia. Itsekin taas ensi viikolla, kait.

    VastaaPoista
  2. Ihana arki - olipa kiva palata siihen! :) Toivottavasti oma viikonloppusi on sujunut myös mukavasti ja tauti alkaa viimeinkin hellittää!

    VastaaPoista