sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Juhannuksen jälkeen.

Huh, kun aika rientää! Viimeisestä bloggauksesta on taas vierähtänyt liian pitkä aika, eikä nyt tunnu edes olevan mitään erityisen hyvää selitystä. Toissa viikko oli tosi raskas liikuntaviikko, ja Polarin nettiohjelman mukaan harjoitusmäärät ja -tehot olivat reippaasti punaisen puolella. Ihmettelin tuota aika paljon, sillä olo tuntui ihan hyvältä, eivätkä jalatkaan kauheasti valittaneet. Pari lepopäivää paljastivat kuitenkin totuuden: saatuaan hieman huilata jalat itse asiassa kipeytyivät enemmän! Outo reaktio, mutta pakko oli pitää liikunnasta taukoa pitkän viikonlopun verran.

Tämä viikko puolestaan alkoi hyvin golfin ja sulkiksen merkeissä, mutta loppuviikosta teinkin sitten pitkiä työpäiviä - kyllä, myös juhannuksena. Kutsu olisi ollut niin perheen mökille kuin työkaverin pihajuhliinkin, mutta mökillä olisi muutamassa tunnissa menettänyt järkensä, kun taas kaverin juhliin ei FB:n perusteella olisi ollut tulossa juuri ketään tuttua (iski arkuus). Mutta rauhallisessa juhannuksessa oli paljon hyvää, ja kaupunki oli aivan uskomattoman hiljainen!

Säätytalo juhannusiltana. Ei ollut liiemmin trafiikkia.
Vaikka Laiskurin juhannus menikin jollain lailla ohitse, on silti ollut ihan outo fiilis, kun maailma ympärillä on tuntunut pysähtyvän. Huomenna on kuitenkin taas aivan normaali työpäivä, jonka päätteeksi on tiedossa golf-kierros - toivotaan tästä sekä liikunnan että ravinnon puolesta onnistunutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti