lauantai 10. maaliskuuta 2012

Juhlien selviytyjä

Taas on viikko vierähtänyt loppupuolelle, ja valitettavasti Laiskurille jäi melkoinen kasa töitä tehtäväksi. Nyt eivät tosin työt kyllä kauheasti haittaa, sillä yleisfiilis on juoksulenkkien ansiosta ollut koko viikon vahvasti plussan puolella! Torstaina ja perjantaina jouduin pitämään työasioiden (ja varpaassa olleen rakon) vuoksi juoksutaukoa, mutta sitä ennen olikin neljän päivän juoksuputki. Hyvältä alkaa siis näyttää, ja kevään tulo vain nostaa fiiliksiä entisestään!

Eilen oli jo aikaisemmin mainitsemani virallisempi tilaisuus, johon pukuni tuntui vielä viikko sitten kovin ahtaalta. Ihme ja kumma: viikon kurinalaisuus oli tehnyt ihmeitä, ja vaikka sentin olisi vielä voinut vyötäröltä silpaista pois, ei lopputulos tuntunut eikä näyttänyt sellaiselta makkarankuorelta kuin ennen ryhdistäytymistä! Uskomatonta, kuinka nopeasti terveellinen elämäntapa voi mittoihin vaikuttaa! Valitettavasti tämä pätee myös toiseen suuntaan: aika äkkiä tuo puku nimittäin kävi pieneksi...


Yhtenäinen pukukoodi tuo arvokkuutta juhlaan kuin juhlaan.

Jottei motivaatio pääsisi katoamaan, ilmoittauduin eilen ystäväni yllyttämänä erään yhdistyksen vuosijuhlaan, joka pidetään kahden viikon päästä perjantaina. Kyseessä on puoliksi työjuttu, sillä moni kollegani on myös tulossa, ja itsekin olen ollut pitämässä esitelmää ko. yhdistyksen tapahtumassa. Tämä vuosijuhla asettaa taas hyvän välitavoitteen: jospa siihen mennessä olisi saanut sen sentin tai puolitoista sulatettua lisää, niin sitten oltaisiin taas vanhoissa mitoissa, josta solakoituminen kohti kesää voisi jatkua. Jokainen ylimääräinen kilo hidastaa juoksuvauhtia, joten pois joutavat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti