torstai 15. maaliskuuta 2012

Paljastuksia

Sekä Quantina että Blueberry olivat blogeissaan haastaneet minut kertomaan itsestäni jotain, joten pakko kai se on vastata haasteeseen! Minulla ei vain ole minkäänlaista käsitystä siitä, mikä olisi mielenkiintoista kerrottavaa. Muutenkin olen enemmän kuuntelija kuin höpöttäjä, joten tämä voi nyt mennä hieman sattumanvaraiseksi detaljien jakamiseksi. Mutta yritetään! Toivottavasti molemmille haastajille sopii, että yhdistän heidän haasteensa yhdeksi, ja näin ollen kerron itsestäni seitsemäntoista seikkaa Quantinan hieman laajemman haasteen mukaisesti. :)

No niin, nyt sitä mennään.

1. Olin pullea lapsi. Yläaste- ja lukioikäisenä olin hoikka ja komea, yksi koulun suosituimmista pojista (millä ei ollut paljon väliä, koska seurustelin 15-24-vuotiaana saman tytön kanssa), ja noin kaksivitosesta lähtien olen ollut taas pullea. Tavoitteena on olla kolmevitosena taas hoikka!

2. Minussa yhdistyy jotenkin kummallisesti erittäin herkkä romantikko ja rekkakuskimainen rääväsuu. Testaan mielelläni uuden tuttavuuden reaktiota johonkin täysin ylilyötyyn juttuun ja katson, uskaltaako hän nauraa tyhmälle jutulle vai ottaako hän itsensä (tai minut) liian vakavasti (tämä ei aina toimi, ja moni varmaan pitääkin minua ihan dingdong-tapauksena).

3. Olen soittanut kitaraa Tavastialla. Kahdesti. Telkkarissakin olen esiintynyt, itse asiassa sielläkin kahdesti. Vaan kaukana ovat nuo ajat.

4. Olen tietoisesti yrittänyt lähentyä vanhempieni, varsinkin isäni, kanssa myöhemmällä iällä. Mielestäni olen tässä myös aika kivasti onnistunut.

5. Vastavuoroisesti minulla on veli, jonka kanssa en ole lainkaan läheinen. Tämä taas ei mielestäni ole omaa syytäni.

6. Olen sen verran kilpailuhenkinen, että mökillä pelattavaan Trivial Pursuitiin tai Aliakseen on suhtauduttava asiaankuuluvalla vakavuudella. ;) Osaan kyllä hävitä erittäin nätisti.

7. Yritän ajatella ihmisistä mahdollisimman paljon hyvää. Huono puoleni kuitenkin on, että saatan puhua heistä toisinaan pahaa heidän selkänsä takana. Tämä on ehkä inhimillinen piirre, mutta en silti kauheasti sillä ylpeile.

8. Minut on todella vaikea saada suuttumaan, mutta kaikenlainen epäoikeudenmukaisuus saa minut näkemään punaista, oli kyse sitten kuinka pienestä asiasta tahansa.

9. Liikutun aika helposti. Kadonneen jäljillä -ohjelma on esimerkiksi yhtäjaksoista piinaa. :)

10. Olen aina ihaillut käsistään käteviä ihmisiä. Olen aika laaja-alaisesti lahjakas, mutta kädentaitoja jaettaessa olin jossain aivan muualla huitelemassa.

11. Pidän ympäristöarvoja tärkeinä, mutta tämä ei estä minua omistamasta autoa. Ajan itse asiassa todella mielelläni (mutta vuositasolla hyvin vähän).

12. Osaan muinaista egyptin kieltä. Kyllä, sitä jota kirjoitetaan hieroglyfeillä. Egyptiin ei tie kuitenkaan ole valitettavasti koskaan vienyt.

13. Pidän paljon Suomesta, enkä haluaisi muuttaa täältä koskaan pois. Työ saattaa kuitenkin asettaa joskus valinnan eteen. Jos pakko olisi jonnekin muuttaa, voisin kuvitella asuvani Englannissa, jossa sekä kieli että kulttuuri tuntuvat aika sopivilta.

14. Olen erittäin laiska siivoamaan. Nytkin kotini on kuin hävityksen kauhistus. :)

15. Asun eräällä Helsingin kauneimmista (ja kalleimmista) alueista. Tämän mahdollistaa paitsi vuokralla asuminen, myös asumisen ahtaus. Tätäkin tekstiä kirjoitan kartanoni keittiö/olohuone-yhdistelmässä.

16. Haluaisin ehkä lemmikin. Ongelmana on vain se, että koira tarvitsisi enemmän seuraa kuin työt sallivat, kun taas kissalle olen ilmeisesti hieman allerginen. Marsut ja kalat eivät kiinnosta (anteeksi vaan kaikki marsu- ja kala-ihmiset!).

17. Katson yllättävän paljon telkkaria (digiboksilta) kiireiseen aikatauluuni nähden. Lähinnä dokkareita, mutta suosikkejani ovat myös BBC:n laatutuotannot (Poirot!) ja sarjoista esim. House ja Dexter. Frasierin kaikki tuotantokaudet olen nähnyt varmaankin jo kolmeen kertaan (olisiko paras komediasarja ikinä?).

Huuh, nyt riitti, hyvää yötä!

2 kommenttia: