perjantai 30. maaliskuuta 2012

Kevyttä alapilveä

On ollut vähän tylsä vikko. Töissä on ollut hurja kiire yhden projektihakemuksen kanssa (dedis eilen, meni aika viime tippaan), ja yleisfiilistä on haitannut tällainen ärsyttävä "melkein-flunssa". Koko ajan tuntuu siltä, että viimeistään huomenna on vuoteen omana, mutta yön yli nukuttua olo on vieläkin ihan samanlainen. Outoa, tyhmää ja tylsää, koska vireystila on koko ajan matala, eikä lenkille lähtö edes käy mielessä.

Lisää valitusta: mikä ihmeen takatalvi nyt on tuloillaan? Ainakin täällä Helsingissä kadut ovat jo aika hyvin sulaneet lumesta, ja muutenkin ulkoilma on tuntunut keväiseltä. Sääennustukset lupaavat kuitenkin ensi viikolle kylmää ilmaa, ja Forecan sääkartan mukaan sunnuntain vastaisena yönä pitäisi olla jopa kymmenen astetta pakkasta! En ala. :) Jännä muuten, että nyt kun juoksukauden (siis kesäharjoittelun) alkuun on enää noin kuukauden verran aikaa, alkaa maltti olla kortilla. Täytyy vain yrittää muistaa, että hyviä juoksuilmoja riittää todennäköisesti ainakin puoleksi vuodeksi, kunhan nyt kevät vain tulisi ensin kunnolla.

Huomenna olisi vuorossa vastapainoa työlle: yhden yön mökkireissu muutaman ystävän kanssa. Laiskurin tuurilla flunssa tosin iskee varmaan täydellä voimallaan juuri huomenna. :)

4 kommenttia:

 1. Väistyköön (ala)pilvet ja paistakoon aurinko Laiskurin Pääsiäiseen! :)

  Mukavia lenkkejä!

  VastaaPoista
 2. Samoin Kanelin pääsiäiseen! :) Flunssa on valitettavasti pitänyt Laiskuria otteessaan koko viikon, mutta eiköhän tämä tästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh :( Flunssan ote herpaantukoon ja Laiskuri toipukoon terveeksi, jotta ei tarvitse alkaa pääsiäistaikoja tekemään! ;) Voi paremmin!

   Poista
  2. Kiitoksia, kiitoksia! Parempaan päin ollaan menossa! :)

   Poista