keskiviikko 31. elokuuta 2011

Eksyksissä

No niin, eilen vielä vannoin, etten tänään harrastaisi minkään sortin liikkumista, mutta toisin kävi...

Myöhäisen lounaan jälkeen ajattelin, että eihän sellainen lyhyt kävelylenkki jalkojen vetreyttämiseksi voi pahasta olla. Suunnitelmissa oli kävellä rauhallista tahtia sellaiset 5 km, mutta automatkan aikana tämä oli jo muuttunut "reiluun tuntiin". Eli ei muuta kuin keula kohti Paloheinää, jossa reilun seitsemän kilometrin lenkki sopii juuri tuohon tavoitteeseen. Sää oli tällä kertaa kylmä ja sateinen, mikä pääsi vähän perillä yllättämään. Onneksi autossa oli kuitenkin fleece-takki, joka lämmitti juuri sopivasti.

Kesken kävelyn sain sitten kuningasidean: en ole varmaan reiluun kymmeneen vuoteen kiertänyt Paloheinän pururataosuutta (normilenkkini etenee hiekka/sorateitä pitkin ja tavallaan kiertää pururadan). Muistin nähneeni Helsinki City Runin reittikartasta, että pururadalla voi tehdä sopivan 3 km lenkin, ja ajattelin, että kyllähän tämä tästä vielä menee! Niin just. Onnistuin eksymään 5,2 km kierrokselle pururadalla, joka oli sateiden johdosta mennyt paikoitellen aivan muusiksi. Täytyy kai olla vain tyytyväinen, että kyseessä ei ollut juoksulenkki - silloin olisi kyllä tullut noutaja! Pääsin kuitenkin takaisin autolle, mutta "kevyt palautuslenkki" oli venynyt yli 12 km mittaiseksi. Saas nähdä, miten jalat rankaisevat tuosta!

Huomenna sitten ihan oikeasti lepopäivä. Perjantaina vuorossa joko golfkierros tai juoksua, sitten illemmalla kaverin tuparit - hyvää vastapainoa liikunnan riemulle!

2 kommenttia:

  1. Siis aivan mahtava kevyt palautuslenkki. :D

    VastaaPoista
  2. Juu, näitä elämän "tyhmästä päästä kärsii jne..." -tähtihetkiä. :)

    VastaaPoista