lauantai 25. helmikuuta 2012

Juhlahumua

Tänään on taas se päivä vuodesta, kun joutuu sopeutumaan uuteen ikään - Laiskurilla tulee 33 vuotta täyteen, mikä tietenkin palindromien ystävää kovasti lämmittää! Tätä juhlistettiin pienellä varaslähdöllä jo eilen hyvien ystävien kesken. Ilta oli sopivan pienimuotoinen, ensin syömään ja sitten pari olutta ja paljon höpötystä. Sain kummityttöni vanhemmilta todella mukavan lahjan: kalenterin, joka on täynnä kuvia tuon suloisen pienokaisen ensimmäisestä elinvuodesta! Ihan siinä ikääntyvän Laiskurin sydän (taas kerran) suli... :)

Sulkiskaverinikin tapasin eilen. Hän kertoi, että hänellä saattaa olla edessä leikkaus - pelejä ei siis ole tiedossa pitkään aikaan. Ajattelin korjata tilanteen pakottamalla lempeästi toisen ystäväni pelikentille. Harmi kyllä tämä ystäväni ei pelaa aivan niin hyvin, joten hän saattaa kyllästyä nopeasti häviämisen katkeraan kalkkiin. :)

Säät ovat tosin alkaneet vihdoin houkutella Laiskuria ulkoliikunnankin pariin; päivät ovat valoisia, ja ilmassa alkaa jo tuoksua varhainen kevät! Lunta on toki tullut niin paljon, että sen sulamista saa odotella vielä pitkään, mutta pitkät kävelylenkit tuntuvat kovin, kovin kutsuvilta jo nyt! On muutenkin ollut mukava huomata, että töiden jälkeen on vielä valoa jäljellä. Itse ainakin tunnen oloni sen ansiosta paljon energisemmäksi, eikä koko ajan ole sellainen fiilis, että elämä on pelkkää työtä.

Nyt on hyvä aika alkaa suunnitella huomiseksi sopivaa kävelyreittiä. Mukava saada pitkästä aikaa merkintä liikuntapäiväkirjaan, sillä aivan luokattoman hiljaisia ovat pari viime viikkoa olleet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti