lauantai 18. helmikuuta 2012

Lauantaita

Nyt on vihdoin vatsatauti jätetty lopullisesti taakse, ja olo on taas täysin normaali. Valitettavasti työviikko oli turhankin kiireinen, joten vasta nyt alkaa olla aikaa keskittyä henkilökohtaisiin tavoitteisiin ja elämän hyviin asioihin, eli terveelliseen elämään ja liikuntaan. Onnistuin rauhoittamaan koko viikonlopun itselleni, joten vaikka tänään on vielä töitä tehtävä, ei illaksi ole mitään vapaa-ajan menoja tiedossa. Voin siis joko lähteä iltalenkille tai vain rauhoittua - katsotaan, minkälainen fiilis sitten on!

Hieman hirvittää, että juoksutaukoa on nyt tullut jo kuukauden verran... Keväällä onkin paljon kirittävää, jotta kunto palautuisi taas sinne loppusyksyn tasolle. Luulisin kuitenkin, että kevään ja kesän aikana on hyvät mahdollisuudet saada kunto entistäkin paremmaksi, niin että joskus alkusyksystä voisin pärjätä tavoitteiden mukaisesti puolimaratonilla. En olisi suoraan sanottuna kovinkaan pahoillani, jos talvi alkaisi osoittaa loppumisen merkkejä jo maaliskuun puolella; lenkkipolkujen kuivumiseen menee kuitenkin useampi viikko, eikä asfalttijuoksu tunnu vieläkään lainkaan houkuttelevalta.

Nyt on aika taas hyökätä työvuoren kimppuun, mutta ajatus iltalenkistä pitää mielen virkeänä - mukavaa viikonloppua itse kullekin!

2 kommenttia:

  1. Onneksi vatsatauti on taltutettu! Jospa pysyt koko kevään terveenä ja ehdit/voit työkiireiden keskellä elää terveellistä, liikunnallista elämää!

    Kestetään hetki vielä talvea ja riemuitaan sitten keväästä, sulaneista lenkkipoluista (itse odotan asfalttiakin) ja kunnon kohenemisesta :) Puolimaraton odottaa meitä ja tavoitteitamme ;)

    Rentouttavaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kaneli, ilta meni oikein mukavasti niitä sulavia teitä odotellessa! :) Ehkä tuo taannoinen lomamatkakin sai aikaan sellaisen fiiliksen, että auringonpaiste ja 20 astetta lämpöä on kuin onkin ihan kiva juttu... :)

    VastaaPoista