keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Tautista menoa

Taisin tuossa vähän aikaa sitten todeta, että nyt olisi syytä keskittyä oikeanlaisen ruoan syömiseen ja ruokamäärien tarkkailuun. Tämä viikko on mennyt tuossa suhteessa aivan mainiosti! Olen nimittäin ollut vatsataudissa, ja ihan älytön ruokahalu ei ole ollut... :) Olen ihme kyllä pystynyt syömään edes jollain lailla normaalisti (niin että ruoka ei ole tullut heti ylös), mutta olo on koko ajan hyvin hutera. Vatsataudithan ovat yleensä aika lyhytaikaisia juttuja, mutta nyt on jo kolmas päivä menossa. Ehkäpä tämä tästä viikonloppuun mennessä... Pari vuotta sitten minulla oli norovirus, ja täytyy sanoa, että tämänkertainen pöpö on kuin maitohunaja-kylpy siihen verrattuna! Silloin en pystynyt syömään kahteen vuorokauteen yhtään mitään, ja vettäkin sain alas vain sen verran, että en ihan kuivunut kokoon. Jotain positiivistakin siis!

Ikävää tässä on tietenkin se, että hirveästi ei olisi lomaviikon jälkeen varaa pitää saikkua. Onneksi maanantaina olin vielä aamupäivästä sellaisessa kunnossa, että pystyin hoitamaan luennon kunnialla läpi. Täytyy vain toivoa, että en tartuttanut opiskelijoita - ainakin yritin olla mahdollisimman etäällä heistä. Tämän viikon Laiskuria työllistää taas uusi käännösprojekti, mutta istuma-asento ei tunnu kauhean hyvältä - koneella ei oikein voi kerralla olla tuntia pidempään, joten edistyminen on hidasta.

Tällä kertaa liikunnan iloa on saatu vain uudesta Juoksija-lehdestä, joten palataan taas asiaan, kun pöpö on taltutettu!

3 kommenttia:

 1. Oih ja voih :(
  Pikaista paranemista!
  onneksi juoksija-lehti on varsin mainiota seuraa :). Itsekin pitää kipaista ostamaan uusin numero taas.
  Mulla on juoksut jääneet nyt tosi vähälle, tämä jumituksen poistoon tarkoitettu vlcd-kuuri ei oikein anna kroppaan niin paljon energiaa, että sitä olisi juoksuun asti "tuhlattavaksi".Olen käynyt tasan KERRAN juoskemassa 9 päivän aikana.. kamalaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähäkalorinen dieetti ei tosiaan sopine kovin hyvin liikunnan kanssa! Itse en varmaan kestäisi tuollaista kuihdutusta, mutta toivottavasti sinä saat siitä hyötyä. :)

   Poista
 2. No en mäkäään sitä kovin hyvin kestä.. (mun valitusvirsi aiheesta on luettavissa tuolla omassa blogissani- jos kiinnostaa) mutta yli 6kk kestänyt jumi on saatava jollain liikkelle.
  Onneksi ensi viikolla pääsee taas kunnolla liikunnan pariin!

  VastaaPoista