torstai 23. helmikuuta 2012

Lumen väistelyä

Helsingissä on viime päivinä ollut todellinen lumikaaos. Katot ovat (onneksi) täynnä lumenpudottajia, mutta kadulla on silti ollut viisasta kulkea katse katonrajassa. Ajoradat ovat olleet täyttä puuroa, mutta tänä aamuna näytti siltä, että ainakin täällä kantakaupungin alueella on lunta aurattu todella ahkerasti - hyvä kaupungin työntekijät! (tai kai sekin homma on jo ehditty ulkoistaa täysin yksityisten firmojen hoidettavaksi...)

Liikuntarintamalta ei ole paljoakaan uutta, paitsi että sulkapallokaverini ei vieläkään kykene pelaamaan. Turhauttavaa! Olen huomannut, että minun on vaikea motivoida itseäni ulos liikkumaan, koska en vain nyt satu pitämään tällaisista säistä (enkä ole koskaan pitänyt). :) Koko ajan haaveilen sulaneesta hiekkatiestä, jota pitkin saisi taivaltaa omissa ajatuksissaan, joten motivaatio olisi muuten kyllä ihan kunnossa. Samoin voisin mennä esimerkiksi sinne sulkapallokentälle vaikka joka päivä, mutta yksin se on vähän ankeaa. Nyt harmittaa, etten osannut ennakoida tilannetta paremmin: olisin voinut jo joulukuun puolella etsiä jotain sopivaa sisäliikuntaa talvikuukausiksi. Nyt on jo ainakin erilaisten kurssien kannalta myöhäistä; ne kun alkavat lähes aina heti vuoden vaihduttua.

Yksi vaihtoehto olisi tietenkin mennä puurtamaan sinne sisähalliin tai kuntosalin juoksumatolle. Hmm. Jotain on joka tapauksessa keksittävä, sillä tuskinpa juoksupolut ainakaan ennen huhtikuuta juostavassa kunnossa ovat!

2 kommenttia:

  1. Mä olen pääsemäs taas juoksemiseen kiinni ekaa kertaa kunnolla pariin kuukauteen. Motivaatiota vei mm. uudet kengät, joihin ei jalat sopeutuneet (ainakaan vielä) ja kiireet uudessa työssä. Ja vaikka olen aina, siis AINA, inhottnut juoksumattoilua, niin alan päästä siihenkin kiinni! Ekan kymmenen minuutin jälkeen siitä saattaa jopa nauttia! :) Vaikkakin vaan murto-osan siitä, mitä on juosta ulkona. Tsemiä!

    VastaaPoista
  2. Tuo on kyllä kurja juttu, jos kengät eivät tunnu hyviltä - ties mitä vaivaa siitä voi seurata! =/ Mutta rohkaisevaa kuulla, että juoksumatosta voi oppia pitämään! En ole itse asiassa koskaan laitetta kokeillut, mutta ennakkoluulot ovat kieltämättä aika vahvat. ;)

    VastaaPoista