tiistai 15. toukokuuta 2012

Golfia, flunssaa, golfia

Laiskuri alkaa vähitellen toipua flunssasta, mutta vielä tänään oli hieman kevennetty työpäivä. Onneksi pahimmat sairauspäivät osuivat viikonlopulle, niin että eilen pääsin kuin pääsinkin pitämään mainostamani vapaapäivän golfin parissa, ja tänäänkin ehdin pelaamaan puolikkaan kierroksen illalla! Toivottavasti liikuntainto ei kostaudu jälkitaudin muodossa... Vieläkin kyllä yskittää sen verran, että esim. juoksu ei käy mielessäkään, mutta tuollainen lempeä kävely ja pallonlyönti onnistuvat kyllä.

Eilen Laiskurin tie vei kahden ystävän kanssa Tampereelle. Eksotiikkaa matkaan toi linja-autopysäkin vieressä oleva "kahvio", joka osoittautui melkoiseksi aikakoneeksi. Paikka oli ilmeisesti pääasiassa rengasliike ja autokorjaamo, joka vain sattui tarjoamaan samalla vanhaa kahvia ja kuivaa sämpylää (tämä ei kuitenkaan estänyt heitä mainostamasta itseään näyttävästi kahviona). Sämpylöitä oli vitriinissä komeasti kaksi kappaletta, ja tarjonnan täydensi yksi pulla. Karua, kaurismäkeläistä ja jollain tavalla hyvin sympaattista! Ehkä olisi kuitenkin ollut eri fiilis, jos olisi oikeasti tehnyt mieli syödä jotain kahvin kanssa.

Kierroksen pelasimme sitten Messukylän kentällä, jonka väylät olivat kapeita, lyhyitä ja aika tylsiä. Koska golf on kuitenkin poikaporukallemme pitkälti tekosyy tavata ja jutella, ei kentän ankeus päässyt latistamaan tunnelmaa. Kierroksen jälkeen menimme vielä syömään kuivaa "Premium-hampurilaista" Amarilloon, ja kotiin Laiskuri ennätti vasta ilta-yhdeksältä. Kiva päivä kaiken kaikkiaan, vaikka näin lämpimikseni vähän kritisoinkin jotain! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti