tiistai 29. toukokuuta 2012

Tiistaita


Outo päänsärky (joka poistui juoksulenkin yhteydessä joksikin aikaa) on piinannut Laiskurin viikkoa. Vasen hartia tuntuu olevan aivan totaalijumissa, joten syyllinen särkyyn on kyllä selvillä. Silti vähän häiritsee, ei voi mitään. On kuitenkin ollut mukava huomata, että rauhallinenkin liikunta auttaa ihan välittömästi tällaiseen jännityssärkyyn - takana on kaksi päivää kävelyä, ja molempina päivinä olo parani heti, kun vain pääsi liikkumaan.

Toissapäivänä oli tarkoitus ottaa rauhallisemmin ja palautella jalkoja. Tämä ei ihan onnistunut, kun innostuin kävelemään aivan liian reipasta tahtia 7,3 km lenkkini. Onneksi sentään eilen sateinen sää sai Laiskurin etenemään rauhallisempaa vauhtia, ja nyt jalat tuntuvatkin taas paljon vetreämmiltä.


Joskus on otettava rauhallisemmin, jotta jaksaisi taas paremmin.

Kiersin muuten eilisellä kävelylläni ensimmäistä kertaa Paloheinän 3,9 km reitin (joka on merkitty tienviittoihin sinisellä ympyrällä, jos joku muu on kiinnostunut käymään). Lenkki vaikutti aika mäkiseltä, mutta siitä saa hyvän lisän reittivaihtoehtoihin! Sinänsä oikeasti uutta taivalta tuosta oli vain n. 1,2 km, ja loput olivat Laiskurille tuttuja teitä. Mukavaa vaihtelua joka tapauksessa!

Nyt lienee syytä kerätä luut töiden pariin, mutta illalla on vuorossa joko kävely- tai juoksulenkki. Fiiliksen mukaan, kroppaa kuunnellen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti