lauantai 26. toukokuuta 2012

Päänsärkylääke

Päähän on sattunut syystä tai toisesta jo pari päivää, eikä lepo ole siihen oikein auttanut. Onneksi lääke löytyi liikunnan muodossa - Laiskuri ennätti tänään nimittäin juoksupoluille!

Tarkoitus oli alun perin lähteä kävelylle, mutta tuo päänsärky muutti suunnitelmat. Ajatus puolentoista tunnin kävelystä helteisessä säässä ei nimittäin tuntunut kauhean houkuttelevalta, ja ajattelin että juoksun tuoma endorfiini voisi auttaa särkyyn. Ja toden totta, lenkin jälkeen olo on aivan mainio! Itse lenkki (7,3 km) meni ihan kohtalaisesti. Jalat protestoivat tyypilliseen tapaansa pari-kolme kilometriä, mutta sen jälkeen ongelmana oli lähinnä nestehukka ja allergia. Ei sinänsä, että juostessa olisi yskittänyt tai aivastellut, mutta hapenotossa huomasi, että kaikki ei ole ihan kunnossa. Lenkin jälkeen sainkin melkoisen yskänkohtauksen, mutta mitäpä tuosta.

Vaikka takana on sairastettu flunssa ja päällä siitepölyallergia, on pakko myöntää, että viime syksyn kuntoon vielä paljon matkaa. Onneksi aikaa on, ja fiiliskin on taas pitkästä aikaa hyvä! Työkiireetkään eivät ole ihan niin akuutteja kuin vielä kuukausi sitten, joten eiköhän Laiskurin puolimaraton-projekti pääse taas toden teolla käyntiin! Huomenna ajattelin hoitaa jalkoja palauttavalla kävelylenkillä, ja maanantaina voisi sitten taas yrittää hölkätä hieman. Kivaa! :)

6 kommenttia:

 1. sympatiaa: allergiavaivat ovat olleet kyllä ennätysmäiset tänä keväänä! Mutta onnittelut hyvin rakennetusta varovaisesta siirtymästä juoksuun, oot fiksu!

  VastaaPoista
 2. Kiitos sympatiasta! :) Ja kiitokset onnitteluista myös, vähän ovat jalat nyt jumissa, mutta eiköhän kävely saa lihakset taas vetreiksi!

  VastaaPoista
 3. No voihan päänsärky ja siitepöly! Jospa jalat kestävät ongelmitta ja allergiaoireilu alkaa helpottaa pian.

  Mukavia juoksuaskelia kohti puolimaratonia! :) Kolmessa kuukaudessa ehtii vaikka ja mitä, eikö!? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin tänään koivet tuntuivat ihan hyviltä, ja nuo allergiaoireethan menevät parissa-kolmessa viikossa kokonaan ohitse. :) Ja kääk - kolme kuukauttako tässä on vain aikaa?? Onko Kaneli ilmoittanut Laiskurin johonkin kisaan??

   Poista
  2. Auts, olenko unohtanut kertoa ilmoittautumisesta!? ;)

   Ei vaan, kunhan koitin sinua yllyttää mukaan syyskuiselle puolikkaalle (Varala). Mutta en vissiin ihan vielä onnistunut! :)

   Tsemppiä ja aurinkoa!

   Poista
  3. Täytyy tuota Varalaa vielä miettiä - siinä on juuri sitä ennen tiedossa aika turmiollinen työmatka, ja voipi olla, että Laiskurin kuntohuippu tulee vähän myöhemmin. Mutta harkitaan, harkitaan! :)

   Poista