keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Vapun jälkimaininkeja

Näin on taas yksi vappu onnellisesti ohitse. Onneksi Laiskurin tie vei rauhallisiin kotipirskeisiin, sillä suoraan sanottuna kotimatkalla ahdisti ihmisten silmitön örvellys, varsinkin kun itse oli lähes selvin päin. Hyvä puoli rauhallisessa vapussa oli sekin, että jo eilen käytin päivän tehokkaasti töihin, ja illalla oli vuorossa virkistävä kävelylenkki!

Eilisen kävelysaldoksi tuli 7,5 km, ja tänään pistin vähän paremmaksi: 11,7 km. Reitti vei Pitkäkoskelta Paloheinän kautta Haltialan tilalle. Haltialassa on mukava, vanhaan maalaistyyliin sisustettu kahvila, jossa Laiskuri nautti kahvikupillisen death metal -musiikin soidessa taustalla. Musiikki kuului kyllä niin hiljaa, että taisi olla kokin viihdettä, josta asiakkaatkin pääsivät vahingossa osalliseksi... Kahvilassa olisi ollut myynnissä aivan käsittämättömän herkullisen näköisiä voipullia, mutta Laiskuri pysyi tiukkana ja pitäytyi pelkässä kahvissa. :)

Mukava oli huomata, että sekä eilen että tänään jalkojen jumitus oli lähes tiessään! Pientä arkuutta tuntui vielä akillesjänteissä, mutta se kaikkein huolestuttavin säärien jomotus oli poissa. En silti pidä kiirettä juoksulenkkien kanssa; parempi on ottaa taas kauden alku maltilla, jotta vammat pysyvät poissa. Sunnuntaina on vuorossa jalkaystävällistä golfia, joten viikko alkaa näyttää oikein hyvältä, kunhan loppuviikosta ehtii vielä käydä pari kertaa kävelemässä!

4 kommenttia:

 1. Samat oli tunnelmat vappuna - meno vaikutti hurjalta kaupungilla ja tuntui mukavalta kun ei tarvinnut itse suorittaa mitään riehuntaa! - Vaikuttaa todella fiksulta että aloitat kävellen. Olen itse ottanut niin monta hätäistä alkua ja katunut sitä sitten, että onnittelen kyllä sinua huolellisesta aloitusvaiheesta! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maltti ei kuulu parhaimpiin ominaisuuksiini, mutta muistelen vieläkin kauhulla kymmenen vuoden takaista penikkatautia, joka esti kaikenlaisen kestävyysurheilun lähes vuodeksi. Mutta kiitos onnitteluista, Laiskuri pitää kehuista! :)

   Poista
  2. Huh, mikä penikkatautikärsimys! :O

   Mahtava kävelylenkki! Vammatonta kesäkautta!

   Poista
  3. Juu, se oli aikamoista. :D Aloitin silloin fiksusti talvella asfalttijuoksun puolen vuoden sohvaperunana olon jälkeen... Ehkäpä vaiva olisi parantunut paremmin, jos olisi esim. käynyt rauhallisilla kävelylenkeillä, mutta ainakin heti, kun juosta yritti, sääret hajosivat täysin.

   Vammavapaata kesää myös Kanelille! :)

   Poista