sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Sunnuntai-kuulumisia

Tänään on ollut lähes täydellinen vapaapäivä. Kello herätti Laiskurin jo vartin yli kuusi, ja tie vei aikaiselle golfkierrokselle. Ilma oli koko aamupäivän mitä parhain, ja pelikin sujui paremmin kuin pitkään aikaan! Mukava oli myös pelin jälkeen sykemittarista todeta, että energiaa kului kierroksen aikana yli 2000 kcal. Totta kai kyseessä on arvio, mutta kyllähän neljän tunnin reipas kävely ja huitominen energiavaroja syö. Loistavaa painonhallinta-liikuntaa siis!

Eilen ehdin taas kävelylle. Kiersin tällä kertaa 13,7 km lenkin, jonka viime syksynä hölkkäsin pari kertaa (Pirkkolasta Paloheinän maastoihin ja takaisin). Koko viikon kävelysaldoksi tuli lopulta yli 40 kilometriä, ja Laiskurin iloksi jalat eivät ole suhtautuneet tähän lainkaan hassummin! Ainoastaan oikean jalan akillesjänteen kohdalta on iho hankautunut rikki, mutta eiköhän siitäkin rakkolaastarilla selvitä.

On ollut kyllä upea fiilis päästä taas heikon kevään jälkeen nauttimaan liikunnan riemusta. Nyt täytyy vain toivoa, että siitepölyallergia vähän helpottaisi. Omituista kyllä, allergia ei juurikaan häiritse liikkuessa, mutta kun pääsee lepäämään, tuntuu siltä kuin kaikki röörit olisivat siitepölyn peitossa. Pyh! Pyhempi! Pyhäin!

Kävelyn aikana on muuten hyvä tehdä myös töitä; eilenkin Laiskurin aivot raksuttivat työasioita, ihan hyvässä mielessä vieläpä. Kuulostaa ehkä oudolta, mutta tutkimustyö on vähän erilaista kuin moni kahdeksasta neljään duuni. Siitä ei pääse oikein koskaan kunnolla irti, vaan se on osa elämää, ja ihan hyvä niin. :)

Kaiken järjen mukaan huomenna olisi syytä pitää taukopäivä, mutta ei tehdä vielä mitään lupauksia. :) Mukavaa alkavaa viikkoa itse kullekin, palaamma taas asiaan!

4 kommenttia:

 1. Tuo on omalla kohdallanikin totta, että siitepöly ei tunnu tuolla ulkona esim. lenkkeillessä, mutta auta armias hetki lenkin jälkeen sisälle päästyä! Se yskän ja nenän vuotamisen määrä on jotain infernaalista :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä oikeasti aika outo ilmiö... Toisaalta parempi niin, sillä muuten jäisivät lenkit aika vähiin! Mukava joka tapauksessa kuulla, että en ole ainoa, jonka allergia oirehtii tällä tavalla (ei sinänsä, että olisi nyt kauhean kiva juttu, että sinulla on allergia). :)

   Poista
 2. No olihan aikainen golf-kierros! :) Tosin olin itsekin tänään jo seitsemän jälkeen juoksemassa. Joskus se on vain aamusta niin parasta, lähtee päivä ihanasti käyntiin.

  Hieno kävelysaldo! Kestäköön koipesi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kierros ei itse asiassa alkanut kuin kymmeneltä, mutta Laiskurin aamuhäröilyssä kestää jo tunti, ja matkaan kentälle kaverin kautta meni lähes puolitoista tuntia. Mutta oikeassa olet - aamutorkulle tuossa aikaisessa heräämisessä on jotain ihan ainutlaatuista eksotiikkaa! ;)

   Poista