torstai 31. toukokuuta 2012

Hyvä viikko

Laiskurin viikko on tähän asti sujunut todella mukavasti! Liikkumaan on ehtinyt sopivasti, töissä tulee vastaan mielenkiintoisia asioita ja ruokavaliokin on pysynyt järkevänä ja terveellisenä. Maanantaina kävin hölkkäämässä 7,3 km vakiolenkkini, ja jalat tuntuivat sekä juoksun aikana että sen jälkeen oikein hyviltä! Eilen päästin koivet sitten vähän helpommalla ja hölkkäämisen sijaan kävelin saman reitin. Tänään liikunnan iloa tarjosi puolestaan golf-kierros hyvässä seurassa. Ja jotta liikkuminen ei unohtuisi viikonloppunakaan, on huomenna töiden jälkeen tiedossa jälleen golfia!

Tuntuu taas NIIN hyvältä olla aktiivinen, mutta tuikitärkeä lepo meinaa välillä unohtua. :) Lauantaina onkin kaiken huhkimisen jälkeen tarkoitus pitää täydellinen lepopäivä. Ystäväni esikoistyttö saa tuolloin myös valkolakin, joten eiköhän kakkukahveilla saa palautumisen hyvin käyntiin. Olen jostain lukenut, että muutenkin kannattaisi viikossa pitää yksi päivä, jolloin syö ihan reippaasti enemmän. Tätä on perusteltu sillä, että jos koko ajan noudattaa tiukkaa ruokavaliota, keho voi siirtyä jonkinlaiseen paastotilaan, jossa aineenvaihdunta hidastuu ja painon putoaminen lakkaa. Mene ja tiedä, mutta ainakin psyykkisesti sitä ainakin jaksaa paremmin, kun antaa silloin tällöin itselleen luvan herkutella!

Nyt Laiskurin tie vie ruokakauppaan. Ilta sujuu leppoisasti hyvän kirjan ja telkkarin parissa. House näyttäisi ainakin tulevan yhdeksältä!

4 kommenttia:

 1. On ihan totta munkin tietojen ja kuuleman mukaan että tommonen mättöpäivä viikottain oiskin ihan jees, näin aineenvauhdinta saa potkua.
  Onhan se säästöliekkikin kuitenkin ihan todellinen ilmiö.

  VastaaPoista
 2. Itsehän laihdutin 18 kiloa juoksemalla ja vetäisemällä kerran viikossa Aino Ihana Maitosuklaa -tonkan kerralla naamariin. Pudotustahti ei ehkä ollut se kaikkein nopein, mutta lopulta ne kilot lähtivät. Eli minä kuulun siihen koulukuntaan, jonka mielestä välillä pitää pistää oikein kunnolla syöden. Ja nimenomaan tuo että psyykkisestikin jaksaa paremmin, kun ei tarvitse koko ajan kituuttaa miinuskaloreilla.

  VastaaPoista
 3. Kiitos WM ja Qantina uskon vahvistuksesta! :) Jotenkin sitä toivoisi, että pääsisi irti sellaisesta "vihdoin on herkkupäivä" -ajattelusta, mutta ehkä se ei olekaan niin vaarallista? Karkkipäivä on hyvä olla. :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä herkkupäivää saa odottaa, onhan se sentään viikon paras päivä. ;D

  VastaaPoista