perjantai 11. toukokuuta 2012

Niiskutusta

Voihan rähmä. Siitepölyn kanssa taistelevan Laiskurin iloksi on tullut myös flunssa - edellisestähän onkin aikaa jo kuukausi! Tosin viime kerralla oireet hävisivät parissa päivässä, joten ehkäpä tauti siirtyi vain odottamaan otollisempaa hetkeä iskeä... Olo on nyt joka tapauksessa aika tukkoinen, kurkku on kipeä ja korvat lukossa. On sanomattakin selvää, että viikonlopun liikunnat ovat vakavasti uhattuna, mikä on suomeksi sanottuna "iso plääh"!

Toisaalta flunssa (yhdessä allergian kanssa) selittää aika hyvin sen, miksi parin päivän ajan oli aika vetämätön olo. Tuntui siltä, että koko ajan väsytti, eivätkä lihakset tuntuneet palautuvan viikon kävelyputkesta oikein millään. Tänään olen tehnyt ihan suosiolla töitä kotikoneen äärellä, ja nyt on onneksi kaikki kiireellisimmät hommat hoidettu. Laiskurin iltapäivä kuluukin netissä surfatessa ja digiboksia tyhjentäessä. Illalla on vuorossa Suomi-Kanada-ottelu, joten jännityksen aihettakin on!

Pysykäähän terveinä ja nauttikaa liikunnan ilosta, jos vain pystytte! Laiskuri toivoo tervehtyvänsä viikonlopun aikana sen verran, että maanantaiksi sovittua golf-kierrosta ei tarvitsisi perua. Nyt vuorossa kuppi kuumaa ja lepoa, joten palaamisiin!

2 kommenttia:

  1. Toipukoon flunssainen Laiskuri maanantain golf-kierrokselleen ja muutenkin! :)

    Harmi tuota sairasteluasi, mutta jospa tämän jälkeen pysyisit terveenä ja kinttusi kestäisivät juoksulenkitkin.

    VastaaPoista
  2. Huomista kierrosta täälläkin jännitetään! Olo on vielä tosi tukkoinen, mutta vähän eilistä parempi. Jos edes hitusen terveempi olo on huomenna, niin peli kyllä toteutuu. :)

    VastaaPoista