tiistai 12. kesäkuuta 2012

Hyvä lenkki

Huh, helpotusta! Eilen oli pitkästä aikaa todella kiva juosta! Lähdin liikkeelle todella rauhallisella vauhdilla, jotta jalka ei pääsisi puutumaan ainakaan liian kovan vauhdin takia, ja se tuntui toimivan aika hyvin. Vasta kolmen kilometrin kohdalla aloin havaita pientä puutumista ja päätin pitää pienen huilaus- ja kävelytauon. Koska edessä oli melkoisia ylämäkiä, jotka olisivat voineet aiheuttaa taas ongelmia jalalle, käännyin takaisin menosuuntaan päin. Levätä ei tarvinnut kuin puolitoista minuuttia, minkä jälkeen jalka tuntui taas paremmalta, ja mikä tärkeintä, ei vaivannut enää toisen kolmen kilometrin aikana!

Loppumatkasta pääsin vieläpä ensimmäistä kertaa tänä kesänä sellaiseen flow-tilaan, jossa voimat tuntuivat riittävän loputtomiin. Sinänsä hieman jopa harmitti, että lenkki jäi "kesken", mutta tämän kesän muihin suorituksiin verrattuna 6,1 km hölkkä on oikein hyvä. Työt ja Englanti-Ranska-ottelu olivat pitäneet Laiskurin koko päivän kiireisenä, joten oli ehkä muutenkin aika lopettaa juoksentelu - kello oli jo melkein yksitoista illalla.

Tänään on taas vuorossa pitkä työpäivä. Jos aikaa jää, ajattelin illalla palautella kävelyn merkeissä. Huomenna on työpäivän päätteeksi tiedossa golfia, joten Laiskurin viikko jatkuu oikein kivasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti