sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Lomalle

Loma alkaa sitten vihdoin huomenna, minkä johdosta tänään on ollut melkoista hulinaa. Töitäkin oli pakko tehdä - yäk! Muuten päivä meni liikkuessa, ostoksilla ja pakatessa. Eilisestä intervalli-hölkästä innostuneena vedin tänään samanlaisen harjoituksen (minuutti juoksua, puoli minuuttia kävelyä). Matka vain oli vähän pidempi: 13,8 km. Keskivauhti oli kävelyn huomioon ottaen aika kova (7:10/km), ja täytyy sanoa, etten olisi uskonut, että kävelyn ja hölkän yhdistelmälläkin pääsee näin lujaa (varsinkin, kun kävelyosuudet olivat todella rauhallisia)!

Oli todella mukava ottaa tuollainen vauhtileikittely loman alkajaisiksi, koska tulevalla viikolla on sitten tiedossa vain rauhallisempaa liikkumista. Golf-kierroksia pitäisi tulla kahdeksan päivän sisään seitsemän kappaletta, ellei sitten tule rankkasateita pilaamaan fiilistä. Sinänsä ikävää, että lenkkikausi katkeaa nyt viikoksi, mutta lomaakin tarvitaan - töitä on nimittäin tiedossa aivan yltäkylläisesti koko loppuvuodeksi.

Vielä olisi vähän pakkaamista jäljellä, joten pakko jatkaa hommia. Mukavaa viikkoa itse kullekin, Laiskuri palaa ääneen taas mökiltä palattuaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti