perjantai 8. kesäkuuta 2012

Lepopäivä

Viikko on sujunut suunnitelmien mukaisesti. Takana on kolme peräkkäistä liikuntapäivää, ja tänään on perhevelvoitteiden vuoksi vuorossa lepopäivä. Sinänsä ei haittaa, sillä jalat tuntuvat aika väsyneiltä (tuntuivat itse asiassa jo eilen, mutta revin itseni siitä huolimatta lenkille).

Keskiviikkona kävimme kaverini kanssa pelaamassa golfia Lakiston kentällä Espoossa. Hieman ihmettelimme, kun klubitalolle johtavalla autotiellä tuli melkoinen joukko ihmisiä vastaan keskellä tietä. He paljastuivat läheisen Rinnekodin asukkaiksi, jotka tervehtivät meitä suurella innolla. :) Rinnekotilaisia oli myös kentällä tekemässä askareita: leikkaamassa ruohoa, myymässä käytettyjä palloja... Luulisin, että kentän läheisyydestä on heille paljon iloa - ja myös kentälle heistä.

Peli meni taas aika kivasti, ja vuoden kolmas birdiekin tuli komean rautavitosen ja jäätävän putin seurauksena. :) Lakiston kenttä on muuten ihan kiva - sanon tämän siksi, että ainakin itse olin kuullut siitä pelkkää pahaa. Kentän on suunnitellut Uuno-elokuvista paremmin tunnettu Ere Kokkonen, joten olin valmis uskomaan pahat puheet helposti. Mutta tosiaan, paria väylää lukuun ottamatta kenttä oli mukavan vaihteleva. Korkeuserojakin oli takaysillä paljon, joten kierroksen keskisyke kiipesi peräti 130:een. Kun kierros kesti 3 h 47 min, paloi kaloreita aika kivasti :)

Eilisellä juoksulenkillä jouduin taas puutuneen jalan uhriksi. Tällä kertaa puutuminen alkoi hieman myöhemmässä vaiheessa, mutta toistin kuitenkin tiistain temppuni ja vaihdoin 5,4 km kohdalla kävelyksi. Ajattelin mennä seuraavan lenkin vanhoilla tossuilla, jolloin ainakin selviää, johtuuko puutuminen kengistä. Jos sekään ei auta, on kyse todennäköisesti vain siitä, että jalat eivät ole vielä kunnolla tottuneet juoksemiseen.

Nyt on Laiskurin kiireetön aamu ohi, ja on aika aloittaa työt. Huomenna on koipien kondiksesta riippuen vuorossa juoksua tai kävelyä, sunnuntaina golfia. Mukavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti