sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Viikonloppu

Näin on viikonloppu taas lähenemässä päätöstään. Suoraan sanottuna olisi ollut käyttöä vielä yhdelle vapaapäivälle, mutta meneehän tämä näinkin. Perjantain lepopäivän jälkeen kipaisin eilen lyhyen juoksulenkin, ja tänään oli vuorossa golfia Gumbölen kentällä. Kivasti on siis liikunnan puolesta mennyt!

Kokeilin eilen kipittää lenkin vanhoilla lenkkareillani, jotta saisin tietää, johtuiko viime lenkeillä vaivannut jalan puutuminen uusista (no, uudemmista) kengistä. Valitettavasti jalka alkoi puutua myös vanhoilla kengillä, minkä lisäksi pehmustuksen puute alkoi tuntua ikävästi penikoissa. Ilmeisesti kyse on siis vain siitä, että koivet eivät ole vielä tottuneet juoksun aiheuttamaan tärinään, mikä sitten oireilee tuolla tavalla. Täytyy nyt katsoa, paraneeko vaiva itsestään, vai pitääkö alkaa etsiä jotain erikoispohjallisia tms...

Golf meni tänään aika lailla päin peffaa, mutta mukava oli taas kerran pelata! Ainoa huono puoli oli se, että aamuvirkku kaverini oli varannut lähtöajan jo kahdeksan pintaan, joten Laiskurikin joutui heräilemään jo kuuden jälkeen (kauheaa, ennenkuulumatonta). Koska jääkaappi ammotti tyhjyyttään, suuntasin aamiaiselle Haagan Shellille, jossa saa aamupuuron eurolla. Aika hyvä diili, olkoonkin että mansikkahillo oli aika älde-makeaa. :)

Fudiksen EM-kisatkin ovat alkaneet. Laiskurilla ei ole mitään suurta mestarisuosikkia, mutta pari peliä on tullut jo katsottua. Tänään avaa Espanja kisansa, ja Laiskurin löytää taas ruudun äärestä. Hieman hotsitti lähteä vielä iltakävelylle, mutta koivet tuntuvat rasittuneen pelistä sen verran, että jätetään kävelyt huomiselle. Nyt kauppaan ostamaan jotain kevyttä iltapalaa pelin ajaksi ja sitten nauttimaan matsista!

4 kommenttia:

 1. Kokeile vetää lyhyitä lenkkejä. Ensin kilometri. Sitten kaksi. Kolme jne. Eikä lainkaan kävelyä. Älä jatka pidempään vaikka tuntuisikin hyvältä.

  Tarkkaile missä vaiheessa matkaa ongelma alkaa, parhaassa tapauksessa se katoaa kokonaan kun lenkkien pituus kasvaa hyvin maltillisesti. Kävelykin rasittaa jalkoja, vaikkakin tietysti juoksemista aika paljon vähemmän, ja sulla on aikamoisia kilometrimääriä viikossa golfista johtuen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo suunnitelma on ihan oikeasti järkevä, mutta valitettavasti ei oma heikko ja kärsimätön luonteeni oikein anna myöten. :( Viimeisin lenkkini meni jo kohtalaisesti, ja pieni tauko välissä tuntui saavan jalan kuntoon. Ehkä tästä lähtien täytyy nöyrtyä hetkeksi kävelemään/huilaamaan, jos puutuminen iskee?

   Poista
  2. Toi on kyllä totta että oma mielihän tuossa on se kovin este. Alkuvuodesta jouduin uudestaan ja uudestaan aloittamaan kuntouttamaan polvea ja koko kroppaa mykoplasman jälkeen ja otti kyllä koville hölkkäillä kilometri ja palata autolle. Tuli mieleen että miten koville se ottaa ammattiurheilijoille jotka kuntouttavat itseään jopa vuoden pahan loukkaantumisen jälkeen.

   Kannattaa vaan miettiä sitä että parempi treenata rauhassa kuin rikkoa paikat ja olla kokonaan sivussa viikkoja tai jopa kuukausia.

   Poista
  3. Huh, on varmasti ollut aikamoista kuntouttaa itseään tuollaisten vaivojen jälkeen! Itse tykkään käydä lenkillä Paloheinässä, jonne ajaa kotoa melkein puoli tuntia. Siinä varsinkaan ei oikein malttaisi vetää kymmenen minuutin lenkkiä ja lähteä sitten pois... :)

   Poista