perjantai 22. kesäkuuta 2012

Rauhallinen juhannus

Blogin päivittäminen on jäänyt tällä viikolla kokonaan väliin erilaisten kiireiden vuoksi. Töitä on riittänyt ja sosiaaliset menot ovat sitoneet aikaa. Nyt on kuitenkin edessä rauhallinen kaupunkijuhannus, mikä on oikeasti aivan mahtava juttu!

Olin saanut parikin kutsua juhannuksen viettoon, mutta päätin ottaa rauhallisesti paristakin syystä. Ensiksikin jouduin käyttämään lähes koko viime viikonlopun ystävien tapaamisen ja työpaikan kesäjuhlien merkeissä. Toisin sanottuna liikkumaan ei ehtinyt ja ravinto oli kaikkea muuta kuin terveellistä. Pidin kuitenkin hyvänä merkkinä sitä, että ihan oikeasti halusin koko ajan vain kotiin rauhoittumaan ja lenkkipoluille. Vaikka olosuhteet ovat välillä mitä ovat, niin motivaation on hyvä olla kunnossa.

Toiseksi sitten maanantaina alkaa Laiskurin ainoa kesälomaviikko. Menemme parin kaverin kanssa jo perinteeksi muodostuneelle golf/mökki-lomalle, joten lenkkeily saa hetkeksi taas jäädä. Vaikka golfatessa kuluttaa paljon energiaa, pitää lähinnä pihveistä ja makkarasta koostuva mökkiruoka huolen siitä, että laihtumaan ei viikon aikana pääse (jos ei nyt kauheasti lihomaankaan, onneksi). Joka tapauksessa tuntui hyvältä idealta ottaa muutama päivä hieman askeettisemmin ennen lomaa. :)

Tämän viikon liikuntapäivät ovat siis olleet vähissä, mutta viikonlopun aikana ehdin onneksi vielä kiriä. Keskiviikkona kävin sentään golfaamassa ja eilen kävelin 9,3 km lenkin reippaalla vauhdilla (9:11/km). Koska vasemman jalan akillesjänne tuntuu jostain syystä aika aralta, taidan vaihtaa täksi päiväksi suunnittelemani juoksulenkin kävelyyn ja katsoa huomenna uudestaan, josko rauhallinen hölkkä tuntuisi paremmalta idealta. Säähän on mitä mainioin, ja jo eilen oli suorastaan etuoikeus päästä liikkumaan kauniin luonnon keskellä!

Lämmintä ja rauhallista juhannusta kaikille, olkaahan nätisti! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti