tiistai 4. lokakuuta 2011

Hyötyliikuntaa?

Huhhei! Viime yö meni jostain syystä sängyssä pyöriessä ja unta odotellessa. Todennäköisesti aamumeno valvotti: minulla kun on tapana saada huonosti unta aina silloin, kun aamulla on jotain tavallisuudesta poikkeavaa menoa ja on ihan pakko herätä tiettyyn kellonaikaan. Tänään piti aikaisin aamulla viedä auto vuosihuoltoon, joten lähdin silmät ristissä seitsemän pintaan ajelemaan Konalan Autokeskusta kohti.

Perillä Konalassa totesin olevani niin väsynyt, että pieni kävely tekisi hyvää. Lähdin siis kävelemään takaisin keskustaan päin ja pysähdyin matkan varrella aamukahvilla Pitäjänmäen liikenneympyrän kupeessa olevalla Shellillä (vai onko se nyt Shell - aivan sama). Nautin myös todella maukkaan lautasellisen puuroa vadelmahillolla höystettynä - kyllä kelpasi taas jatkaa matkaa! Loppujen lopuksi kävelin koko matkan keskustaan, joten sellainen reilun kahden tunnin aamulenkki tuli tehtyä. En tiedä oliko tuo erityisen fiksua, sillä olin ihan tavallisissa kävelykengissä liikkeellä... No, ilma oli ainakin jälleen kerran hieno, ja vähästä unesta huolimatta olo on taas virkeä! Oli myös piristävää liikkua pitkästä aikaa ilman sykemittaria, vaikka toisaalta vähän samalla harmittaakin, että jäi pitkä lenkki mittaamatta. :)

Naureskelin tuossa keskustaan päin kävellessäni yhdelle jutulle, josta minua muistutettiin toissapäivän illallisella - ehkäpä sen voi jakaa täälläkin! :) Eräs ystäväni, jonka tapasin pitkästä aikaa sunnuntaina, on Suomen musiikkipiireissä hyvin tunnettu säveltäjä ja muusikko. Olin tuossa muutama vuosi sitten kirjoittanut tekstin yhteen hänen kuoroteoksistaan, ja eräänä kauniina päivänä koitti kantaesityksen aika. Menimme yhdessä kuuntelemaan esitystä ja astuimme rinta rinnan sisään esityspaikan ovista. Oven kupeessa vartonut lipunmyyjä selvästikin tunnisti ystäväni, ja pian lipunmyyntipisteen ohitettuamme takaamme kuului sensaationnälkäisellä äänellä sihisty: "se tuli MIEHEN kanssa..!"

No, nyt ystäväni oli tänä sunnuntaina ollut katsomassa toista kuoroteostaan, tällä kertaa vaimonsa ja toisen yhteisen ystävämme kanssa. Pyrkimyksenä oli kuulemma ollut pistää tuosta kerrasta vielä paremmaksi ja yrittää kasvattaa mainetta entisestään: "se tuli miehen JA naisen kanssa..!" Tällä kertaa ei kommentteja kuitenkaan kuulunut. :)

Nyt täytyy taas palata työn orjaksi, ja illalla on haettava autokin takaisin. Laiskuri köyhtyy mutterien kiristämisestä lähes 500 euroa, vaikka autossa ei mitään vikaa olekaan - olisi varmaan järkevää palata takaisin polkupyörän käyttäjäksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti