torstai 6. lokakuuta 2011

Kuuden viikon väliaika

Sateinen työpäivä alkaa kääntyä voiton puolelle, joten on oiva tilaisuus kertoa jälleen painonpudotusuutisia! Kuten jo aikaisemmin totesin, en viitsi lähteä riemuitsemaan tai itkemään yksittäisten päivien lukemia, joten päivitän muutokset painossa joka toinen viikko.

Kaksi viikkoa sitten puntari näytti 116,0 kg - tänään 114,3 kg! Kaikkiaan paino on pudonnut uuden elämän alkamisen jälkeen 3,8 kg, mikä kuudella viikolla jaettuna tekee vähän reilut 0,6 kg viikossa. Samalla on vyötäröltä lähtenyt taas 1,5 senttiä lisää, eli kuudessa viikossa on traania sulanut neljä senttiä! Laiskuri onnittelee itseään!


Laiskurin saavutukset herättävät ansaittua huomiota.

Muuten tästä viikosta on muodostunut todellinen taukoviikko, osin töiden johdosta, osin taas rasittuneen kropan. Jalat tuntuivat eilen kimpaantuneen tiistain asfalttikävelystä sen verran paljon, että jätin illan kuntonyrkkeilyt väliin. Vielä tänäänkään ei ole ihan levännyt olo, joten lepään nyt hyvillä mielin ja liikun sitten viikonloppuna. Sekä huomenna että sunnuntaina on pitkästä aikaa vuorossa golf-kierrokset, ja lauantaina ajattelin käydä juoksemassa, jos olo tuntuu hyvältä (kuntonyrkkeily on siltä päivältä peruttu).

Jännä on ollut muuten taas huomata, kuinka tärkeää lepo on. Nyt kun on muutaman päivän ottanut vähän kevyemmin, tuntuu aineenvaihdunta vilkastuneen kummasti! Onko kyse sitten siitä, että kroppa oli jonkin aikaa vähän ylirasittuneessa tilassa - ehkäpä. Joka tapauksessa hyvä muistutus siitä, että kannattaa treenata maltilla - liika on aina liikaa.

Nyt taidan pakata kimpsut kasaan ja lähteä kotia kohti. Illalla täytyy tehdä vielä vähän töitä, mutta muuten mielissä siintää jo huominen golf-kierros!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti