perjantai 7. lokakuuta 2011

Puhuri-golfia

Yksi Laiskurin työn erityispiirteistä on ns. "akateeminen vapaus". Toisin sanottuna minulla on vain harvoin sellaisia työpäiviä, jolloin pitäisi olla tiettyyn aikaan tietyssä paikassa. Tämä ei ole pelkästään hyvä asia, sillä usein työt seuraavat kotiin saakka ja työpäivät venyvät pitkiksi. Tänään pääsin kuitenkin nauttimaan akateemisen vapauden hyvistä puolista ja lähdin jo aamusta kiertämään golfkenttää!

Edellisestä kierroksesta oli tosiaan vierähtänyt jo melkoisesti aikaa, mutta siitäkin huolimatta peli sujui tuulisessa säässä yllättävän hyvin - mitä nyt muutama väylä kierroksen keskivaiheilla meni pikkaisen plörinäksi. Pelasimme jälleen Espoon Gumbölessä, ja kivaa oli! Ainoa ikävä asia oli se, että jostain kumman syystä vasemman käden ojentajalihas oli aamusta asti kipeä. En oikein tiedä, missä se olisi oikein voinut ärtyä - ehkä olen vain nukkunut jotenkin hassussa asennossa. Joka tapauksessa päivän yleisin tulos oli bogey, joita taisi tulla kaikkiaan kymmenen... Harmi vain, että keskikierroksen häröily painoi kokonaistuloksen 98 lyöntiin. Mutta golf on niin paljon muutakin kuin tulosurheilua - kyllä taas sielu lepäsi kauniissa maisemissa!


Näkymä Gumbölen ykköstiiltä, josta Laiskurilla ei ollut
minkäänlaisia vaikeuksia draivata palloa raffiin.

Kuntoilun tilastointi koki tänäänkin takaiskun, kun huomasin autossa unohtaneeni sykemittarin rannetietokone-osan (eli sellaisen tavallisen digitaalikellon näköisen härpäkkeen) kotiin. Mutta haitanneeko tuo mitään, vanhasta kokemuksesta tiedän kuitenkin, että kierroksen aikana kului sellaiset 2000 kcal. Olo oli koko kierroksen ajan pirteä, eikä missään vaiheessa tuntunut oikeastaan minkäänlaista väsymystä. On selvästikin ollut hyvä ajatus levätä muutama päivä ja antaa lihasten palautua kunnolla.

Huomenna sitten ensimmäistä kertaa tällä viikolla lenkille! Tavoitteena on mennä rauhallista vauhtia, mutta en ole vielä päättänyt matkaa - vähintään se tuttu ja turvallinen 7,2 km, mutta hieman hotsittaisi juosta pidempäänkin.... Saas nyt nähdä!

Nyt ehtii vielä ennen unen tuloa katsoa kolmannen erän Buffalon ja Anaheimin välisestä ottelusta. Nelonen Pro 2 ei näy minulla normaalisti, mutta tänään on asiat toisin - eipä haittaa Laiskuria, joka on myös jääkiekon ystävä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti