maanantai 24. lokakuuta 2011

Karkeloiden jälkeinen maanantai

Viikonlopun juhlinnan jälkeen on tänään ollut vuorossa todella kova lasku arkeen. Lauantain karonkka venyi aamun tunneille saakka, ja eilinen olikin sitten vain väsynyttä nuokkumista ja päänsäryn parantamista. Asiaa ei auttanut se, että jumituin illalla katsomaan PGA Tourin kauden päätöskilpailua telkkarista (lähetys loppui kolmelta yöllä...) Tänään on kaikesta tästä asianmukaisesti kärsitty: töistä ei tahtonut tulla mitään, ja alkuillan lenkillä tuntui siltä kuin joku olisi imenyt lihaksista kaikki voimat. Kaunis syyssääkään ei saanut Laiskurin fiiliksiä kohotettua!

Laiskuri haluaa katkaista pahansuovilta huhuilta siivet: Kuvassa
EI ole Laiskuri. Kuvan mies on Laiskuriksi aivan liian hintelä.
Lenkillä painoi kuitenkin myös toinen asia: isäni odotti tuloksia ruokatorvesta otetusta koepalasta, joka olisi voinut osoittautua syöväksi. Vein hänet lenkin jälkeen lääkäriin uutisia kuulemaan ja odotin autossa kuin tulisilla hiilillä. Onneksi pelot olivat tällä kerralla turhia - mitään vakavaa ei ilmennyt, ja ainakin toistaiseksi voi elämä jatkua niin kuin ennenkin. Silti kokemuksena koko juttu oli hyvin raskas, eikä ajatus ikääntyvien vanhempien lisääntyvistä vaivoista ole ollenkaan miellyttävä. Mutta sellaista on elämä, ja siihen täytyy vain yrittää sopeutua.

Tänään täytyy yrittää mennä ihmisten aikaan nukkumaan, jotta huomenna jaksaisi tehdä täyden työpäivän. Töiden jälkeen on sitten pakko ottaa revanssi tämän päivän painajaishölkästä! :) Toivottavasti kroppa ottaa palauttavan ravinnon hyvin vastaan, sillä pidempikään lenkki ei ole huomenna poissuljettu ajatus... Myös uusi lenkkireitti saattaisi piristää kummasti, joten ehkä tässä voisi illan ratoksi tutkailla karttaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti