tiistai 3. heinäkuuta 2012

Lomat pidetty

Nyt on sitten Laiskurin koko vuoden lomat käytännössä pidetty! Vuosilomaahan olisi vielä pari viikkoa jäljellä, mutta taidan käyttää lomapäivät mielummin yksittäisiin golfkierroksiin kuin yhtenäisenä lomana. Fiilis on muutenkin sellainen, että lomalle ei juuri nyt ole akuuttia tarvetta, joten lepäillään vaikka sitten syssymmällä, jos siltä tuntuu.

Viikko meni todella nopeasti mökin rauhassa ja golfkenttiä kiertäessä. Seura oli loistavaa, ja kaikki meni niin kuin pitikin. Ainoa miinuspuolinen juttu koko lomassa oli se, että hyttyset valloittivat mökin jostain raosta aina öisin. Itse heräsin aina aamukuudelta raivostuttavaan ininään, minkä jälkeen oli todella vaikea saada enää unta. Mutta tuo on pikkujuttu, joka kuuluu Suomen kesään. :)

Palasimme lomalta itse asiassa vuorokautta suunniteltua aikaisemmin, koska yhden ystäväni aikataulu oli hieman muuttunut. Tämä sopi Laiskurillekin oikein hyvin, sillä koko loman ajan poltteli ajatus päästä lenkille. :) Nyt on onneksi edessä kevyehkö työviikko,  mikä mahdollistaa aktiivisen liikunnan. Tänään ajattelin aloittaa kevyesti kävelylenkillä, kunhan saan itseni kunnolla käyntiin: aamukahvi höyryää vieläkin kupissa, kun nukuin viime yönä noita hyttys-univelkoja pois.

Liikkumisen iloa itse kullekin! Älkääkä kertoko, mitä Suurimmassa pudottajassa tapahtui viime viikolla, sillä Laiskurin digiboksi odottaa vielä tyhjentäjäänsä! :)

P.S. Lisätään tähän vielä linkki Bobby Aron kesäiseen kappaleeseen, jota kuuntelimme joka päivä autossa:

http://www.youtube.com/watch?v=k_WxEm5-8OI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti