perjantai 6. heinäkuuta 2012

Hulinaa

Huh! Laiskurin päivä on mennyt juostessa paikasta toiseen. Otin ihan suosiolla töistä vapaapäivän ja suuntasin heti aamusta kaupoille. Huomisia ristiäisiä varten piti löytää pienokaiselle lahja ja mahdollisesti itselle vähän juhlavaatetta. Olin jo etukäteen päättänyt, etten lähde kartuttamaan pölynkerääjiä lapsukaisen tulevaan kirjahyllyyn kummilusikan muodossa, joten päädyin lopulta sellaiseen (ainakin omasta mielestäni) söpöön nalleen, joka toivottavasti kelpaa lahjaksi.

En muuten osaa pukea sanoiksi sitä, kuinka paljon inhoan kaupoissa kiertelyä. Muistelen vieläkin kauhulla seurusteluaikojani, jolloin exäni mielestä oli aivan olennaista, että olin hänen mukanaan vaatekaupoissa: "Miltä tämä näyttää?" "Hyvältä kulta." "Ai, no mä kokeilen vielä näitä seitsemää kaapua." Jotain hyvää siis sinkkuilussakin!

Kotiin päästyäni olin sen verran uupunut, että otin tunnin päikkärit. Herättyäni olin vieläkin aika väsynyt, ja kroppa suorastaan huusi lepoa. Tuumin kuitenkin, että jos huominen menee ensin kakkukahvien ja sitten mökkeilyn merkeissä, ei lepopäivän aika ole vielä tänään. Niinpä söin proteiinipatukan, join kupin kahvia ja suuntasin jälleen auton keulan kohti Paloheinän metsiä.

Jalat tuntuivat lenkin alusta saakka todella raskailta, mikä ei ollut mikään yllätys. Yllätys sen sijaan oli se, että pystyin oikeastaan ensimmäistä kertaa koko kesänä juoksemaan 7,3 km lenkkini normaalisti alusta loppuun! Oikea jalka alkoi kyllä taas puutua kolmen kilometrin kohdalla, mutta jotenkin se elpyi niin, ettei tarvinnut pistää kävelyksi. Vikat kaksi kilometriä pääsinkin menemään jo vähän reippaampaa vauhtia - ah sitä riemua! Alkuvauhti oli toki hyvin maltillista, mutta keskivauhti 6:39/km kertoo loppukirin olleen aika vauhdikas. Ehkäpä koipi alkaa vähitellen kestää taas kovempaa treenaamista, toivotaan ainakin.

Niin kuin useimmat lukijoista varmaan tietävätkin, Suurimman pudottajan finaalijakso olikin sitten kaksiosainen. Jälkimmäistä osaa en ole vielä katsonut, mutta finaalin ekassa osassa palkittiin parhaiten finaalikolmikon ulkopuolella pärjännyt laihduttaja. Kaikki eivät ehkä vielä ole tuota jaksoa nähneet, joten ei nyt möläytellä tuon voittajan nimeä - sanon vain sen, että hän vaikutti paljon sympaattisemmalta hieman pulleampana kuin nyt laihduttuaan lähes puolet painostaan.

Huomenna on siis liikunta- ja nettivapaa päivä, sunnuntaina golfia. Mukavaa viikonloppua Laiskurin luolasta!

2 kommenttia:

  1. Onnea sun juoksunkestävälle koivellesi! :) Olkoon tulevaisuus auvoinen ja aurinkoinen juoksulle ja kaikelle liikkumiselle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, toivottavasti koipi todellakin on nyt "juoksunkestävä"! Tänään täytyy taas lähteä testaamaan sitä, joten illalla saat tietää, miten kävi. :)

      Poista