tiistai 31. heinäkuuta 2012

Tyhmä lenkki

Olipas ärsyttävän typerän kamalan tylsä lenkki, pöh! Hassua, kuinka koko päivän ollut puhdittomuus ja huono tuuli siirtyivät ihan sellaisinaan juoksupoluille. Vaikka kuinka yritin hölkätä rauhallisesti, olivat jalat säärestä alaspäin heti alusta asti aivan jumissa, ja kuinkas ollakaan - alkukesästä vaivannut jalan puutuminen tuli taas kummittelemaan. Syö miestä niin vietävästi! Jotenkin onnistuin kuitenkin rimpuilemaan 7,3 km loppuun saakka (välillä kävellen), vaikka mieli teki tilata taksi... Nyt täytyy vain toivoa, että seuraava lenkki on eri maata.

Yleisfiilikseen on vaikuttanut hieman laskevasti se, että eilen alkoi opetettava kurssi kesäyliopistossa. Kurssi on kyllä kiva, ja opiskelijat vaikuttivat myös tosi mukavilta, mutta ylimääräistä stressiä opettaminen kuitenkin aiheuttaa, ei voi mitään. Varsinkin ensimmäinen luentokerta vetää aina aika lailla piippuun, kun pitäisi onnistua luomaan hyvä yleisfiilis, joka kantaisi kurssin loppuun saakka - ensivaikutelma kun on todella tärkeä. Samalla pitäisi saada kaikille sellainen olo, että opetusta kannattaa kuunnella. Pitää toisin sanottuna ottaa sopiva auktoriteettiasema. Eilen olin luennon jälkeen aivan tööt, ja voi olla, että tämä olo seurasi vielä tähänkin päivään.

Huomenna on taas illalla opetusta, joten revanssi huonosta lenkistä otetaan vasta torstaina. Pitäkäähän peukkuja!

5 kommenttia:

  1. No höh tuollaista tyhmää lenkkiä! Harmillista, enemmänkin, että jalkapuutumus ilmoitti olemassaolostaan juuri tällaisena päivänä. Voihan.

    Minullakin oli rankka lenkki. Eväs painoi vatsalaukussa niin, että melkein aloin jo toivoa, että se ymmärtäisi poistua minusta yläkautta johonkin tienvarren pusikkoon. Mutta ei.

    Huomenna on uusi päivä. Otetaan rauhallisesti huomiset lenkkimme.

    Levollisia, tyhmät lenkit mielestä poistavia yöunia! :) Tsemppiä opetukseen. Varmasti osaat ja innostat ja kaikkea :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia Kaneli myötätunnosta. :) Joskushan näitä tyhmiäkin lenkkejä tarvitaan, jotta voisi nauttia taas paremmasta fiiliksestä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta. Tuollaisen raskaan lenkin ei vain soisi osuvan kohdalle sinä päivänä, kun on tarkoitus juosta kellon kanssa puolikas :)

      Poista
    2. Vielä kun tietäisi ihan tarkkaan, miksi jonain päivänä juoksu kulkee kuin unelma ja toisina ei koko touhusta tule yhtään mitään! Kerro, jos löydät tämän viisasten kiven. :)

      Poista
    3. Tuskin löydän ;) Niin moni asia (voi) vaikuttaa siihen. En suosittele ainakaan täydellä vatsalla juoksua :D

      Poista