torstai 12. heinäkuuta 2012

Kropan kuuntelua

Hyvän alkuviikon jälkeen oli eilen vuorossa vähän hankalampi päivä. Osa hankaluudesta oli kyllä täysin itse aiheutettua... Menin nimittäin lounaalle erääseen buffet-paikkaan, ja noutopöytähän aiheuttaa ravintoa tarkkailevalle aina vaikeuksia. Ruoan määrä ei sinänsä ole ongelma - osaan kyllä olla ahmimatta itseäni ähkyksi. Sen sijaan ruoan energiapitoisuuden arvioiminen on todella hankalaa, se kun saattaa helposti heittää 500 kcal suuntaan tai toiseen!

Olin todennäköisesti arvioinut lounaan kalorimäärän reilusti yläkanttiin, sillä koko illan oli hieman vetämätön olo. Kävin alkuillasta kahdeksan kilometrin kävelylenkillä, josta en tällä kertaa nauttinut yhtään. Osa kärsimyksestä johtui kylmästä säästä, sillä olin hölmösti shortseissa ja lyhyessä urheilupaidassa liikkeellä. Kotona sitten lepäilin ja söin maltillisesti, kunnes kymmenen jälkeen tuli aivan järjetön nälkä. Pakkohan siinä oli kuunnella oman kropan tuntemuksia ja hankkia jotain syötävää (jääkaappi oli tyhjä, sillä ostan yleensä vain yhden päivän ruoat kerrallaan). Onneksi naapurikadulla oleva Siwa oli yhteentoista asti auki, ja ehdin juuri ennen sulkemisaikaa ostamaan sellaisen kanapasta-salaatin. Pasta nyt ei sinänsä ole mitään terveysruokaa, mutta koska siinä ei ollut mitään majoneesikastikkeita ym, oli se kuitenkin parempi vaihtoehto kuin joku snagarilta hankittu yöruoka.Laiskuri yö-söi tätä miestä maltillisemmin.

Tästäkin iltapalasta huolimatta oli nukkumaan mennessä sellainen olo, että olisi voinut syödä lisääkin. Näin se kroppa kertoo, että olisi huili- ja tankkauspäivän aika! Viime viikonloppuna en itse asiassa pitänyt lainkaan kunnon tankkauspäivää. Mökillä vietetyt ristiäiset menivät hieman yllättäen ravinnon suhteen tosi maltillisesti, ja vaikka seuraavana päivänä kävin hakemassa Dennisistä pizzan, oli silloinkin takana neljän ja puolen tunnin golfkierros. Tänään on siis Laiskurin aika löysätä hieman ja jättää liikunnat väliin. Huomenna sitten taas uusin voimin - viikonlopuksikin on sovittu kaksi golfkierrosta, joten hyvältä näyttää!

7 kommenttia:

 1. Fiksu valinta iltanälkään! Hesen hampparit on nam, ne majoneesit huoh! :)

  Rentouttavaa viikonloppua ja mukavia golffailuja!

  VastaaPoista
 2. Ääk, älä puhu Hesen hamppareista..! :) Kiitos samoin, nautihan sopivassa suhteessa levosta ja liikunnasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, en puhu Hesen hamppareista. En, enkä edes tule kertomaan, jos sellaisen vielä joskus syön. En, vaikka se olisi miten herkullisen makuista.

   Hesen hampparit on kehnoa evästä, rasvamättöhöttöä. Eikö? :)

   Poista
  2. Juu, siis aivan kauheaa mättöä - pahaa, kamalaa ja epäterveellistä! Parempi siis olla puhumatta, ettei tule paha mieli. :P

   Poista
  3. Niin, ettei tule paha mieli! :D

   Poista
  4. Niin ja nuo sanavahvistushässäkät ovat tylsiä, tiedoksi vain :)

   Poista
  5. Ai ei saa puheilla huiputtaa? Pöh. No okei, on ne tosi hyviä hamppareita! :P

   Poista