torstai 26. tammikuuta 2012

Aurinko kutsuu

Kello on jo puoli yksi yöllä, ja herätyskello on soimassa viideltä. Kone Playa del Inglésiä kohti lähtee 8:20, joten unesta ei saa tänä yönä kovin pitkään nauttia. Mutta mitäpä tuosta, kun edessä on viikko aikataulutonta elämää..!

Töitä on tosiaan ollut sen verran paljon, että viimeisimmän käännöksen sain lähetettyä toimeksiantajalle tänään iltakymmeneltä. Vasta sen jälkeen pääsin aloittamaan kunnolla pakkaamisen, ja vielä kymmenen minuuttia sitten silitin muutaman paidan. Onneksi työt ovat nyt vähäksi aikaa tehty, eikä lomalla tarvitse miettiä mitään stressaavaa (eihän, jookos??) :)

Kanarialla onkin sitten vuorossa joka päivä ainakin kahden tunnin kävelylenkki - kiireetöntä laatuaikaa lämmössä, vain omat ajatukset seurana. Samalla pääsee vihdoinkin vähän liikkumaan, vaikka kieltämättä elämä allasbaarin välittömässä läheisyydessä ei muuten kauhean terveellistä siellä olekaan.

Nettikahvilassa (lue: peliluolassa) käväisen varmaankin päivittäin, joten ehkäpä huikkaan joitain lomakuulumisiakin ennen kotiinpaluuta.

Laiskuri toivottaa lukijoilleen antoisia lenkkejä ja mukavaa tammikuun loppua! Palataan taas pian asiaan!

2 kommenttia:

  1. Suomessa taitaa juuri osua ensi viikoksi pakkaset, joten sopivaan aikaan pääsit pois. :) Ihanaa lomaa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia - hyvaan paikkaan osui loma sitten saidenkin puolesta! Nyt kun viela saisi auringon pilkistamaan pilvien takaa... :)

      Poista