keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Tietokoneurheilua

Laiskurin työtilanne oli jo valmiiksi aika kiireinen, mutta tänään tuli vielä kaksi uutta käännöstoimeksiantoa rikastuttamaan elämää. Ikävä juttu näissä töissä on se, että niistä ei voi oikein kieltäytyä. Tai ainahan voi kieltäytyä, mutta samalla kyllä tulee kieltäytyneeksi kaikista tulevaisuuden töistäkin. Ikävää, mutta totta. Nyt ei sitten ole vapaa-ajan ongelmia ennen Kanarian matkaa...

Tänään olisi ollut juoksupäivä, mutta takareisi ei koko päivänä ole tuntunut kovinkaan hyvältä. Harmittaa, mutta ei mahda mitään - parempi hoitaa jalka kuntoon ennen seuraavaa lenkkiä. Jostain syystä juuri tämä vasen takareisi on aiheuttanut minulle jo pitkään ongelmia, joten tiedän sen ärtyvän pahemminkin, jos vain annan asialle aihetta.

Eilen sen sijaan sain ihan kunnolla hien pintaan, tosin vähän yllättävästi. :) Ostin nimittäin uuden tietokoneen ja näytön, kun vanhasta paketista alkoi puhti loppua pahan kerran. Koneen ostin yhdestä pienehköstä tietokoneliikkeestä, mutta näyttöä lähdin metsästämään Verkkokauppa.comin Jätkäsaaressa sijaitsevasta uudesta jättimyymälästä. Jätkäsaaressa asiat olivat vielä aika lailla kesken, ja parkkihalliinkin löytäminen oli melkoinen seikkailu. Hyvä puoli tässä keskeneräisyydessä oli se, että suuri yleisö ei ollut vielä löytänyt tietään kauppaan. Rauhassa sai siis kierrellä, ja myyjän puheillekaan ei tarvinnut jonottaa.

Kotona sitten ähkin ja puhkin pakettia kasaan. Olin mielestäni ollut Verkkokaupassa kauhean fiksu ja ostanut erikseen HDMI-johdon näytön ja tietokoneen väliin. Ennakoin nimittäin ihan oikein, että sitä tuskin tulee näytön mukana, ja näin vältin ylimääräisen reissun takaisin kauppaan. Tai siis, vältinkö? Vältinkö sittenkään?? No en, ei puhettakaan! Langaton näppis/hiiri-yhdistelmäni oli nimittäin ollut jollain vanhanaikaisella plugilla kiinni edellisessä koneessani, mutta eihän uudessa koneessa enää ollut niille sopivia jakkeja. Eli ei kun uudestaan Jätkäsaareen hiirtä ja näppistä ostamaan. Kivasti meni tuossa koko ilta, mutta nyt on sitten kaikki taas tiptop! Näyttö on vain ehkä vähän turhankin iso (24 tuumaa), mutta ehkäpä siihen tottuu.

Tällaisia ei-niin-liikunnallisia terveisiä tällä kertaa Laiskurin luolasta - toivotaan, että jo huomenna pääsisi nauttimaan taas juoksusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti