lauantai 14. tammikuuta 2012

Lepoa ja lukemista

Niin kuin vähän viimeksi ounastelin, on loppuviikko mennyt töiden merkeissä, eikä lenkille ole ehtinyt (tai oikeastaan halunnutkaan ehtiä). Jalat ovat jo melko hyvin toipuneet edellisistä juoksenteluista, mutta ajattelin pitää vielä tämän päivän lepopäivänä, varsinkin kun töitä riittää ja takana on vähän huonosti nukuttu yö. Maanantaina alkaa taas uusi lukukausi yliopistolla, ja Laiskuri meni syksyllä heikkona hetkenä lupautumaan opettajaksi yhdelle luentosarjalle. Opettaminen on kivaa, ei siinä mitään, mutta luentojen valmisteluun menee verrattain paljon aikaa, ja sitä ei Laiskurilla ihan ylen määrin ole.

Tilasin myös viikolla Juoksija-lehden! Hintaa kestotilaukselle tuli 71 euroa, ja tilaajalahjana sai "Matkalla maratonille - kaikki juoksusta" -nimisen kirjan. Asiakaspalvelukin toimi mainiosti: lehden viimeisin numero ja tilaajalahja kolahtivat Laiskurin postiluukusta jo eilen - vain muutama päivä tilauksen jälkeen! Vielä en ole ehtinyt lehteen (enkä kirjaan) tutustua, mutta ensisilmäyksen perusteella artikkelit vaikuttavat oikein mielenkiintoisilta! Parin viikon kuluttua pitäisi postista kolahtaa myös Juoksija-kortti, jolla saa alennusta aika monesta urheiluliikkeestä ja juoksutapahtumien osallistumismaksuista. :)

Nyt on kuitenkin jätettävä lehden selailu iltaan ja jatkettava töitä. Toivon mukaan huomenna ehtisi edes lyhyelle lenkille, jotta viikonloppu ei menisi ihan pelkäksi uurastamiseksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti