maanantai 16. tammikuuta 2012

Jumitusta

Viikonloppu pysyi loppuun saakka kiireisenä, joten juoksutauko kesti tähän päivään asti. Jännä juttu, mutta jalat tuntuivat tänään paljon rasittuneemmilta kuin viikonloppuna, vaikken eilen reippaillut pätkääkään! Ajattelin kuitenkin, että taukoa on nyt pidetty ihan riittämiin, ja lähdin tarpomaan sellaista vähän alle kuuden kilometrin lenkkiä.

Ja voi että, minkälaista tuskaa juoksu tänään oli..! Sääret vihoittelivat jo alkumetreillä, ja tämä johti siihen, että juoksemisesta tuli omituista sipsuttelua. On helppo arvata, mitä väärästä juoksutekniikasta seuraa: lisää vaikeuksia! Jossain vaiheessa jalkateristäkin alkoi hävitä tunto, ja jos matka olisi ollut yhtään pidempi, olisi ollut varmasti viisaampaa jättää homma kesken. Nyt sinnittelin sisulla loppuun saakka - toivotaan, että jalat eivät kärsineet liiaksi!

Hieman alkoi mietityttää, mistä tämän päivän vaikeudet johtuivat. Ehkä vain innostuin tauon jälkeen rehkimään taas liikaa - kilometrejä taisi tulla yli viisikymmentä täyteen vajaan kahden viikon aikana. Mutta kun levätäkään ei malttaisi..! :) Ajattelin Kanarian viikon aikana pitää kyllä juoksusta taukoa ja keskittyä kävelemiseen. Siinä saavat jalat sitten ansaittua lepoa.

Työkuvioista sen verran, että tänään alkoi yliopiston lukukausi, ja Laiskuri oli heti opettamassa. Onneksi opetettava ryhmä vaikutti todella mukavalta ja aktiiviselta, joten oikein positiivinen fiilis luennosta jäi. :) Meneehän opetus aina ihan asiapohjalta muutenkin, mutta on se vaan paljon mukavampaa puuhaa silloin, kun ryhmädynamiikka on hyvä. Sen verran uuden kurssin alkaminen näköjään taas stressasi, että päiväunet maistuivat alkuillasta oikein makeilta. :)

Nyt lepäämään ja nauttimaan Juoksija-lehdestä! Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti